Δείτε το εξαιρετικό video clip για το νέο single της Lingua Ignota

H μουσικός συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια μόδας Ashley Rose Couture

16/07/2021 @ 11:27

Η Lingua Ignota αποκάλυψε άλλο ένα κομμάτι από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική της επιστροφή.

Συγκεκριμένα, η μουσικός έδωσε στη δημοσιότητα το "Perpetual Flame Of Centralia", του οποίου το εξαιρετικό video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το κομμάτι, διαδέχεται το "Pennsylvania Furnace" ως προπομπός του "Sinner Get Ready", που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Το ιδιαίτερο βίντεο, αποτελεί μια σύμπραξη της, κατά κόσμο, Kristin Hayter, με την ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας, και συνεργάτιδα της δισκογραφικής Sargent House, Ashley Rose Couture, με τη μουσικό να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είχα δει τη δουλειά της Ashley πριν μπορέσω να την φορέσω, και μου μίλησε, ως μια μακροχρόνια οπαδό της αισθητικής και της θεωρίας της μόδας. Τα σχέδιά της μετατρέπουν όποιο άτομο τα φοράει σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον εαυτό της, επιτρέποντας του να ενσαρκώσει το όνειρο ή τον εφιάλτη. Η συνεργασία μας αποτελούσε ένα όνειρο, μου επιτρέπει να μπορώ να εξερευνήσω τις ιδέες της μουσικής μου μέσω ρούχων.

Επέλεξα να φορέσω τη μάσκα της στο εξώφυλλο του "Sinner Get Ready" για να αποτυπώσω την αιχμηρή διχοτομία της μουσικής μου, ερωτική μα και γκροτέσκα».

Υπενθυμίζεται πως το, προηγούμενο άλμπουμ της Lingua Ignota, "Caligula", αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 100 alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET