«Ο Trump είναι ένας δολοφονικός κοινωνιοπαθής» δηλώνει ο μπασίστας των Lamb Of God

Ένα ακόμη μέλος των Lamb Of God κατακρίνει τον πρόεδρο των Η.Π.Α.

27/10/2020 @ 11:33

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το FaceCulture, ο μπασίστας των Lamb Of God, John Campbell, ρωτήθηκε για την άποψη του σχετικά με την κατάσταση σην Αμερική αυτή τη στιγμή.

«Την έχουμε πατήσει. Ο εθνικός ηγέτης είναι ένας δολοφονικός κοινωνιοπαθής. Και είναι προφανές, όταν γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας φονικός ιός τριγύρω και παρόλα αυτά μαζεύεις κόσμο σε συγκεντρώσεις σε κλειστό χώρο» απάντησε. «Ο λόγος που κάναμε τις online εμφανίσεις (με τους Lamb Of God) είναι επειδή θα ήταν ανεύθυνο να συγκεντρώσουμε κόσμο με αυτό τον τρόπο. Οπότε προσπαθούμε να προχωρήσουμε όπως μπορούμε, ενώ ο πρόεδρος της γαμημένης χώρας σκοτώνει κόσμο. Δολοφονεί κόσμο».

Στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα έχουν σημασία οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ο Campbell είπε: «Δεν ξέρω. Θυμάμαι όταν ο George Bush εξελέγη για δεύτερη φορά. Τότε συνειδητοποίησα ότι οι κακοί κάποιες φορές κερδίζουν σημαντικά πράγματα. Και τότε θυμήθηκα, λίγο πριν εκλεγεί ο Trump, που μιλούσα στους γονείς μου, οι οποίοι μου έλεγαν "Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να βγει". Και εγώ έλεγα "Έχει ξαναγίνει παλιά. Μπορεί να κερδίσει" και το έκανε».

Σχετικά με την έκβαση των εκλογών, ο Campbell σχολίασε: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο χαώδη μέχρι τότε. Θα υπάρχει περισσότερη βία τροφοδοτούμενη από τον Πρόεδρο. Αν χάσει, θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να κερδίσει στο δικαστήριο. Μπορεί και να ωθήσει τους οπαδούς του στη βία για να τον κρατήσουν στο γραφείο με κάποιο τρόπο. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είναι παράξενες οι μέρες που ζούμε, ο κόσμος είναι πολύ εκνευρισμένος και διαχωρισμένος».

Εκτός από τον Campbell, τόσο ο κιθαρίστας των Lamb Of God, Mark Morton, όσο και ο τραγουδιστής, Randy Blythe, έχουν στο παρελθόν κατακρίνει τον Trump για τον τρόπο που χειρίζεται την πανδημία. Το αμερικανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το καλοκαίρο το ομότιτλο άλμπουμ τους, για το οποίο διαβάζετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET