Γιατί είναι τόσο μισητός ο Dave Mustaine;

Ο ίδιος δίνει τη δική του εξήγηση

18/02/2016 @ 07:20

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Westword.com ο Dave Mustaine ρωτήθηκε γιατί θεωρείται απεχθής από πληθώρα μουσικών site. Ο ίδιος προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση:

«Νομίζω ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν έφυγα από τους Metallica. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγέθυναν την μεταξύ μας έχθρα, χωρίς να ξέρουν καν για ποιο λόγο διάλεξαν την μία ή την άλλη πλευρά.»

«Δεν έχω τίποτα εναντίον των οπαδών των Metallica. Ήμουν και στις δύο μπάντες. Μου αρέσει ο Lars Ulrich, μου αρέσει και ο James Hetfield. Και, σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο κόσμος, πραγματικά πιστεύω ότι ο Kirk Hammett είναι ένας καλός κιθαρίστας.»

«Στις αρχές, όταν υπήρχε ακόμα πικρία από πλευράς μου, ναι, ειπώθηκαν διάφορα και από τα δύο στρατόπεδα. Προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την απόλυση μου κι εγώ τους έλεγα ότι έχουν άδικο, κάτι που επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά. Πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας, δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί τους. Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές μπάντες.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Mustaine, ο οποίος διετέλεσε μέλος των Metallica για λιγότερο από δύο χρόνια (μεταξύ 1981 και 1983), πριν αντικατασταθεί από τον Kirk Hammett, δεν εισήχθη στο Rock And Roll Hall Of Fame με τους Metallica το 2009. Ο Lars Ulrich δήλωσε τότε σχετικά: «Ο Dave Mustaine δεν έπαιξε σε κανέναν δίσκο μας. Χωρίς παρεξήγηση. Υπήρχαν πόσοι άλλοι που πέρασαν από το line-up μας στις αρχές. Σκεφτήκαμε ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να εντάξουμε στο Rock And Roll Hall Of Fame όσους έπαιξαν σε κάποιο δίσκο μας».

  • SHARE
  • TWEET