Angus Young: «O Axl όλο ζητάει κι άλλες συναυλίες με τους AC/DC»

Ο κιθαρίστας των AC/DC μιλάει για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον Axl Rose

27/05/2016 @ 17:48

Ο frontman των Guns N' Roses, Axl Rose, όλο ρωτάει τον Angus Young για περισσότερα show με τους AC/DC, αλλά ο κιθαρίστας λέει ότι δεν έχει παρθεί ακόμη καμία απόφαση για το μέλλον –συναυλιακό και όχι- των γιγάντων από το Aussie.

Ο Brian Johnson αναγκάστηκε να λήξει απρόοπτα την συναυλιακή του καριέρα μέσα στον Μάρτιο, οδηγώντας την μπάντα στην πρόσληψη του Rose για την ολοκλήρωση της εν εξελίξει παγκόσμιας περιοδείας της.

Έκτοτε, στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα προστέθηκε μια έξτρα συναυλία επί ευρωπαϊκού εδάφους, αλλά ο Axl πρότεινε να γίνουν και κάποια ακόμη show στις ΗΠΑ.

Ο Young δήλωσε σχετικά στο NDR: «Έχουμε υποσχεθεί να ολοκληρώσουμε αυτήν την περιοδεία, οπότε αυτός είναι και ο βασικός στόχος μας. Ο Axl μας βοηθάει – ξέρω πως είναι πολύ ενθουσιασμένος. Όλο ρωτάει αν μπορεί να κάνει περισσότερα. Αλλά δεν γνωρίζουμε εν τέλει. Αυτή την περιοδεία θέλουμε να την τελειώσουμε».

Ο Rose αναρρώνει ταχέως από το ατύχημα που είχε στην πρώτη του reunion εμφάνιση με τους Guns N' Roses τον Απρίλιο, όπου και έσπασε το πόδι του. Ο Young λέει επ’ αυτού: «Το πόδι του φτιάχνει. Σε κάθε συναυλία, σηκώνεται και κινείται ολοένα και περισσότερο. Κι αυτό προσθέτει πόντους στο σόου».

  • SHARE
  • TWEET