"A Harvest Of Dread": 25 χρόνια My Dying Bride

Με βιβλίο και πέντε CD, αυτή η εορταστική έκδοση τα έχει όλα

15/10/2016 @ 13:54

Η Peaceville Records γιορτάζει τα 25 χρόνια των My Dying Bride με την έκδοση ενός πολυτελούς, σκληρόδετου τόμου 92 μεγάλων σελίδων ιστορίας της μεγάλης doom metal μπάντας από το Δυτικό Yorkshire, γραμμένη από τον Greg Moffitt.

Το βιβλίο περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με τα μέλη της μπάντας, αλλά και άλλους που συνδέονται με την συγκεκριμένη σκηνή, από τις αρχές του '90 μέχρι και σήμερα.

Η έκδοση συνοδεύεται από κασετίνα των πέντε CD με σπάνιες εκτελέσεις, πρώιμο υλικό, προηγουμένως ανέκδοτα και άγνωστα στο κοινό demo, αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος και ζωντανές ηχογραφήσεις. Το "A Harvest Of Dread" -όπως καλείται η επετειακή αυτή έκδοση- έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 του Δεκέμβρη, μπορείτε όμως να το προ-παραγγείλετε εδώ.

Τον πρόλογο του "A Harvest Of Dread"  υπογράφει ο θρυλικός Tom G. Warrior των Triptykon, Celtic Frost και Hellhammer.


CD 1:

01. Vast Choirs 
02. The Thrash Of Naked Limbs 
03. The Snow In My Hands 
04. Black Voyage 
05. Apocalypse Woman 
06. The Light At The End Of The World 
07. Feel The Misery

CD 2:

01. Like A Perpetual Funeral 
02. Two Winters Only 
03. My Hope, The Destroyer 
04. I Cannot Be Loved 
05. A Doomed Lover 
06. You Are Not The One Who Loves Me 
07. And Then You Go

CD 3 - Early releases and pre-production tracks:

01. Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium (Demo) 
02. Vast Choirs (demo) 
03. The Grief Of Age (Demo) 
04. Catching Feathers (demo) 
05. God Is Alone 
06. De Sade Soliloquy 
07. The Bitterness And The Bereavement 
08. The Sexuality Of Bereavement 
09. A Sea To Suffer In 
10. From Darkest Skies 
11. Your Shameful Heaven 
12. The Cry Of Mankind (studio Instrumental)

CD 4 - Pre-productions and rarities:

01. All Swept Away 
02. Like Gods Of The Sun 
03. The Whore, The Cook, The Mother 
04. An Unforgettable Journey 
05. I Believe 
06. On Monolith 
07. Glorious Midnight 
08. The Fool 
09. The Child Of Eternity 
10. Scarborough Fair 
11. Failure 
12. Hollow Cathedra

CD 5 - Live in Voorst, The Netherlands 1997

01. From Darkest Skies 
02. The Cry Of Mankind 
03. The Dark Caress 
04. For You 
05. A Kiss To Remember 
06. Like Gods Of The Sun 
07. All Swept Away 
08. Your Shameful Heaven