Τα video της ημέρας (Sirenia, Tarja, Freedom's Reign)

04/06/2013 @ 11:46
Οι symphonic gothic metallers Sirenia έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του κομματιού "Seven Widows Weep" από το επερχόμενό τους άλμπουμ, "Perils Of The Deep Blue" που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου μέσω της Nuclear Blast. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στη γειτονική Σερβία.

VIDEO



Μπορεί η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Tarja Turunen να αργεί σχετικά, καθώς είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου, ωστόσο οι οπαδοί της πρώην τραγουδίστριας των Nightwish μπορούν να πάρουν μία καλή πρώτη γεύση μέσω του lyric video για το κομμάτι "Never Enough".
VIDEO



Θυμάται κανείς ποιος είναι ο Victor Arduini; Ο συνιδρυτής των Fates Warning και κιθαρίστας στα δύο πρώτα άλμπουμ του σχήματος που θα εξελισσόταν σε ένα από τα σημαντικότερα στο progressive metal, έχει νέο συγκρότημα. Ονομάζονται Freedom's Reign, παιζουν heavy metal στο ύφος των Black Sabbath και κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους πριν από ένα περίπου μήνα, Μία ιδέα για τις μουσικές αναζητήσεις του Arduini μπορείτε να πάρετε μέσω του video clip για το κομμάτι "Up From Down".
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET