Τα «πήρε» ο Deadmau5 με τους Arcade Fire

Αιτία κάποια σχόλια του Win Butler στο Coachella Festival

25/04/2014 @ 19:00
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Arcade Fire στο φετινό Coachella Festival, ο frontman της μπάντας, Win Butler, άφησε μια σπόντα προς τους καλλιτέχνες ηλεκτρονικής μουσικής λέγοντας χαρακτηριστικά «Φωνάχτε υπέρ των καλλιτεχνών που παίζουν μουσική με κανονικά όργανα σε αυτό το φεστιβάλ».

Το σχόλιο αυτό απ' ότι φαίνεται πείραξε ιδιαιτέρως τον γνωστό DJ / μουσικό deadmau5, ο οποίος με μια σειρά από tweets έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο deadmau5 είπε τα εξής:

«To κομπιούτερ είναι ένα εργαλείο όχι όργανο. Ας χαλαρώσουν λίγο οι Arcade Fire... Κάποιοι αφιερώνουν τη ζωή τους στα μουσικά όργανα, κάποιοι άλλοι σε ηλεκτρονικές συνθέσεις μέσω υπολογιστή, πού στο διάολο είναι το πρόβλημα;».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχω την απαίτηση να παίζουν οι Daft Punk πράγματα που παίζει ο Steve Vai, έχω την απαίτηση να παίζουν καλή μουσική και να δώ και κάποια cool ρομπότ. Κανένα πρόβλημα. Εάν θέλω να δω κανονικούς καλλιτέχνες να ερμηνεύουν θα προτιμήσω να πάω στην όπερα παρά να ξοδέψω έστω και ένα λεπτό από τη ζωή μου για να δω τους Arcade Fire».
  • SHARE
  • TWEET