Στις κορυφές των charts ο νέος δίσκος της Alanis Morissette

05/09/2012 @ 13:16
Η πολύ-πλατινένια καλλιτέχνιδα και νικήτρια βραβείων Grammy, Alanis Morissette, επιστρέφει εκεί που ανήκει με το έβδομο άλμπουμ της, "Havoc And Bright Lights".

Σε παραγωγή των Guy Sigsworth (Bjork, Madonna, Seal) και Joe Chiccarelli (Jason Mraz, Elton John, U2), το άλμπουμ ανεβαίνει στα charts στην Ευρώπη και την Αγγλία με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Το "Havoc And Bright Lights" βρέθηκε κατευθείαν στο #1 στην Αυστρία, στο #1 στην Ελβετία, στο #2 στην Γερμανία, στο #2 στην Ολλανδία, στο # 6 στην Ιρλανδία, στο #12 στην Αγγλία, στο #15 στην Φιλανδία και στο #19 στο Βέλγιο.

Η επιτυχία του άλμπουμ είναι η συνέχεια του πετυχημένου single "Guardian", του πρώτου από το "Havoc And Bright Lights", το οποίο βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του Ευρωπαϊκού airplay και sales chart. Το επίσημο video του "Guardian" γυρίστηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η Guardian Angel Tour 2012 της Morissette ξεκινάει στις 9 Νοεμβρίου από το Μόναχο της Γερμανίας, όπου θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια καθώς και κλασικές επιτυχίες από προηγούμενες κυκλοφορίες.

  • SHARE
  • TWEET