Sebastian Bach: «Ξέρω ότι μοιάζω με κορίτσι, όλοι το ξέρουν!»

Ο τραγουδιστής των Skid Row αγανακτεί με την βλακεία που κυριαρχεί στο διαδίκτυο

27/09/2015 @ 01:31
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για την ιστοσελίδα MayTheRockBeWithYou, ο τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach, μίλησε για τα άτομα που μπλοκάρει στο διαδίκτυο.

Καταρχάς, αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το υπόλοιπο του 2015:

«Πρέπει να τελειώσω το βιβλίο μου. Είναι βαρετή απάντηση, αλλά αυτό έχω να κάνω. Έχω προθεσμία. Έχω, επίσης, προθεσμία για τον επόμενο δίσκο μου, οπότε έχω να ετοιμάσω ένα βιβλίο κι έναν δίσκο.»

Σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Βλέπω τα μέσα δικτύωσης σαν ένα rock περιοδικό. Όταν ήμουν παιδί, αγόραζα το Creem, το Circus, το Kerrang!... Πριν πολύ καιρό. Έτσι έπαιρνα πληροφορίες πριν δεκαετίες. Οπότε, όταν κοιτάω τις ιστοσελίδες θέλω να αισθάνομαι έτσι, σαν το Circus, επειδή αυτό δεν υπάρχει πια. Γι' αυτό μπλοκάρω τους μαλάκες. Είναι βαρετοί. Σπαταλάω πολύ χρόνο μπλοκάροντας ανθρώπους! Χα χα!

«Μοιάζεις με κορίτσι», μου λένε. Φιλαράκο, βρες καινούργιο υλικό! Δεν πιστεύεις ρε γαμώτο ότι το έχω ακούσει αυτό; Νομίζεις ότι πληγώνομαι; Ότι μοιάζω με ....; Φοβερά πρωτότυπη προσβολή! Πώς το σκέφτηκες μόνος σου; Μπλοκ! Το ξέρω ότι μοιάζω! Όλοι το ξέρουν διάολε! Έτσι ήταν πάντα, αλήθεια. Το ξέρω ότι μοιάζω με κορίτσι. Μου το έλεγαν στην παιδική χαρά, οπότε δεν μου λες τίποτα που να μην ξέρω.»
  • SHARE
  • TWEET