«Πολύ ασυνήθιστα πράγματα» θα έχει η νέα κυκλοφορία των Queen με τον Freddie Mercury

Μάλλον κανονικό ολόκληρο δίσκο θα κυκλοφορήσουν οι Queen

17/12/2013 @ 10:25
Σε πρόσφατες δηλώσεις του για το Rolling Stone, ο Brian May μίλησε για τη νέα κυκλοφορία που ετοιμάζει, χρησιμοποιώντας υλικό του Freddie Mercury που μέχρι πρόσφατα δεν ήξερε καν ότι υπάρχει.

«Σίγουρα κάτι έρχεται... Αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα είναι ακριβώς. Δεν ξέρω αν θα είναι ολόκληρος δίσκος. Σίγουρα υπάρχει ένα μέρος ενός δίσκου. Αρχικά, σκοπεύαμε να φτιάξουμε μια συλλογή ασυνήθιστων αλλά κλασικών κομματιών των Queen. Πράγματα που δεν ήταν single αλλά έγιναν δημοφιλή κατά τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι είχαμε ξεκινήσει όταν ψάχναμε τις ηχογραφήσεις του Freddie που δεν είχαμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Νομίζαμε ότι είχαμε φτάσει στο τέλος με την κυκλοφορία "Made In Heaven" του 1995. Αλλά προέκυψαν κι άλλα πράγματα. Οπότε ο δίσκος ίσως είναι τελικά μια μίξη κάποιων ασυνήθιστων πραγμάτων από το παρελθόν και μερικών πολύ ασυνήθιστων που δεν έχει ακούσει κανείς, ποτέ.»

Ο Brian May και ο Roger Taylor ηχογραφούν τη μουσική που θα συνοδεύσει το υλικό του Freddie Mercury, ακριβώς όπως είχαν κάνει και στο "Made In Heaven".
  • SHARE
  • TWEET