Πιθανό το αναμενόμενο full-reunion των Sepultura δηλώνει ο Max Cavalera

24/08/2007 @ 07:13
Ο Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura) με δηλώσεις του σε εκπομπή του γερμανικού ραδιοφωνικού σταθμού Radio T ανέφερε ότι το reunion με το κλασσικό line-up των Sepultura είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι πρόθυμος για επανένωση και αν προσπάθησαν οι Andreas Kisser και Paul Xisto Pinto Jr. να επικοινωνήσουν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε: «Το σκεφτόμουν πολύ αυτό και πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να κάνω αυτό που έκανε ο Igor με μένα, δηλαδή να τους πάρω στο ξαφνικό ένα τηλέφωνο και να τους εκπλήξω».

«Ίσως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φτιάξουν τα πράγματα με τους Sepultura και ίσως ακολουθήσει κάποιο ανάλογο reunion και να βάλουμε στην άκρη όλα τα περασμένα. Για να δούμε... επειδή βλέπεις, θεωρώ τον Andreas, τον Paulo και τον Igor κάτι παραπάνω από απλούς φίλους. Ο Igor είναι μεν ο αδερφός μου, αλλά ο Andreas και ο Paulo είναι επίσης πολύ κοντά μου και έχουμε μοιραστεί πολύ δυνατές στιγμές μαζί, κάτι που δεν έχει γίνει με πολλούς ανθρώπους».



Εν συνεχεία, αναφερόμενος στην πιθανότητα του reunion με το κλασσικό line-up της μπάντας αλλά και το πότε είναι πιθανό να συμβεί αναφέρει: « Ναι, είναι πιθανό. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά βέβαια δεν πρόκειται να γίνει τόσο σύντομα. Θα είμαι απασχολημένος για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς με τις περιοδείες των Soulfly και με το να τελειώσω το project με τον Igor, ώστε οι οπαδοί να ακούσουν αυτό το φοβερό δίσκο. Του χρόνου θα κάνω έναν νέο δίσκο για τους Soulfly και μετά από αυτόν ίσως το reunion, γιατί όχι; Εξ' άλλου όλοι γνωρίζουν ότι μου αρέσει ως ιδέα».
  • SHARE
  • TWEET