Οι Radiohead προσφέρουν υπογεγραμμένη κιθάρα για φιλανθρωπικό σκοπό

08/11/2011 @ 11:20
Ο Ed O'Brien, κιθαρίστας των Radiohead, έβγαλε σε δημοπρασία μία από τις πιο πολύτιμες κιθάρες του, ώστε να μπορέσει να προσφέρει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εν λόγω κιθάρα χρησιμοποιήθηκε στις ηχογραφήσεις των δημοφιλών άλμπουμ "Kid A" και "Amnesiac" και τα έσοδα από τη δημοπρασία θα προσφερθούν εξ' ολοκλήρου στο ίδρυμα "Billie Butterfly", ώστε να συμβάλλουν στη συλλογή του χρηματικού ποσού που είναι απαραίτητο για την εγχείρηση της τετράχρονης Billie Bainbridge, η οποία έχει μία σπάνια μορφή εγκεφαλικού όγκου.

Η κιθάρα είναι υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη των Radiohead και συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον O'Brien, που αποδεικνύει την αυθεντικότητά της. Τονίζει πως η κιθάρα «αγοράστηκε το καλοκαίρι του 1998, λίγο πριν τις ηχογραφήσεις των άλμπουμ "Kid A" και "Amnesiac". Ήταν σε μεγάλο βαθμό η μόνη κιθάρα που χρησιμοποιούσα τότε. Επιπλέον, έχω παίξει πολλές φορές ζωντανά με αυτή, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων για την περιοδεία στα πλαίσια του "In Rainbows"».

Η δημοπρασία «τρέχει» ήδη και μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα στο eBay για περισσότερες πληροφορίες, ή να μπείτε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος Billie Butterfly, αν θέλετε να συμβάλλετε στην ανέγερση του ποσού.

  • SHARE
  • TWEET