Ο Slash μιλάει για τον δίσκο του

23/03/2010 @ 11:00
Ο Slash αποφάσισε να μιλήσει για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του.



«Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μαζέψω διάφορα άτομα, με τα οποία είχα συνεργαστεί επιτυχημένα κάποια στιγμή στο παρελθόν και να δημιουργήσω ένα άλμπουμ. Όταν συνειδητοποίησα πως η τότε σύνθεση των Velvet Revolver δεν θα διαρκούσε για πολύ, τότε άρχισε να ωριμάζει μέσα μου η ιδέα για ένα σόλο δίσκο».

Ακόμα, δήλωσε: «Άρχισα να συνθέτω διάφορα κομμάτια και σκεφτόμουν για παράδειγμα "αυτό θα ταίριαζε πολύ στον Ozzy". Όπως και το κομμάτι που τραγουδάει η Fergie ("Beautiful Dangerous"), έχει γραφτεί ακριβώς στα μέτρα της. Οπότε έτσι κινήθηκα και στα υπόλοιπα κομμάτια».

Ο Slash μίλησε και για δύο μεγάλες προσωπικότητες της rock, που συμμετέχουν στο άλμπουμ του, τον Ozzy Osbourne και τον Lemmy: «Με τον Ozzy γνωριζόμαστε από τα τέλη της δεκαετίας του '80, ήταν ένα από τα είδωλα μου από όταν ήμουν μικρός. Η εμπειρία της συνεργασίας μας θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστη. Άλλη μια κορυφαία στιγμή, ήταν η συνεργασία μου με τον Lemmy στο "Doctor Alibi". Όταν ήμουν παιδί, ήμουν από τους φανατικούς οπαδούς του Lemmy που θα υποκλινόνταν μπροστά του. Στο στούντιο, η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν πολύ φιλική».

Το σόλο άλμπουμ του Slash θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.
  • SHARE
  • TWEET