Ο Serj Tankian απαντάει στη δήλωση του John Dolmayan για τον νέο δίσκο των System Of A Down

Ο drummer του group αναφέρθηκε έμμεσα στην κυκλοφορία του δίσκου την περασμένη Δευτέρα

02/08/2013 @ 13:00
Μπορεί ο John Dolmayan να αναπτέρωσε με τη δήλωσή του τις ελπίδες όσων περιμένουν με ανυπονησία έναν νέο δίσκο από τους System Of A Down, η χαρά αυτή όμως κράτησε τελικά μόνο για μερικά εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις-απαντήσεις του Serj Tankian σε ερωτήσεις που τέθηκαν στο reddit.com, δεν υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός όσον αφορά την δισκογραφική επιστροφή των System Of A Down.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tankian δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι αλήθεια (ότι ετοιμάζουμε έναν νέο δίσκο). Μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδύκτιο αποδεικνύει πως δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο χρονοδιάγραμμα για έναν ακόμη δίσκο εξαιτίας της χρονικής δέσμευσης που αυτός προϋποθέτει. Εκτιμούμε το γεγονός (ότι το κοινό θέλει έναν νέο δίσκο από τους System Of A Down), αλλά πρέπει να κάνουμε τον δίσκο όταν εμείς πιστεύουμε πως είναι η ώρα, όχι οι υπόλοιποι.»

Ο Tankian αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του μπασίστα της μπάντας, Shavo Odadjian, δηλώνοντας ότι τα σχόλια του Shavo έχουν ανασκευαστεί, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είναι καθόλου αντίθετος στο ενδεχόμενο ενός νέου δίσκου, αρκεί αυτό να συμβεί κάποια στιγμή που θα είναι η κατάλληλη για όλα τα μέλη του συγκροτήματος.
  • SHARE
  • TWEET