Νέο video clip από τους Harsh Demise

30/07/2013 @ 09:51
Οι νεαροί Harsh Demise έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, "Something Out Of Nothing", παρουσιάζουν, το δεύτερο κατά σειρά official video clip για το τραγούδι "Pretention", το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τα γυρίσματα του "Pretention"πραγματοποιήθηκαν στο Antart στην Γλυφάδα σε παραγωγή των ιδίων, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Domenik Papaemmanouil!
 
Οι Harsh Demise είναι μια metal μπάντα από τον Πειραιά. Σχηματίστηκαν το 2006 γράφοντας ασταμάτητα υλικό, χωρίς μουσικούς περιορισμούς. Με οδηγό πάντα τον σκληρό ήχο καταφέρνουν να μετουσιώνουν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε μουσική. Στο ενεργητικό τους έχουν πολλά εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία.

Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο το έγινε με το ανεξάρτητης κυκλοφορίας "Something Out Of Nothing" τον Απρίλio του 2012, σε παραγωγή των Harsh Demise, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και δύο video clip για τα κομμάτια "4 Years" και "Pretention". Στα άμεσα σχέδια της μπάντας είναι η ολοκλήρωση του δεύτερου album τους. Στα άμεσα σχέδια του συγκροτήματος είναι μια περιοδεία ανά την Ελλάδα, παράλληλα τα μέλη της μπάντας δουλεύουν επάνω σε νέο υλικό για το επόμενο full length άλμπουμ τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014.
VIDEO

Νέα της μπάντας και κομμάτια μπορείτε να βρείτε:
Facebook.com/harshdemise
Harshdemise.bandcamp.com
Youtube.com/HarshDemise

Line-up:
Pedro Garcia - Vocals & Percussion | Tiger K - Guitars | GB - Bass |
Nick - Guitars | Dennis - Drums

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET