Μια βδομάδα ακόμα για το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Rocking.gr

16/12/2004 @ 19:51
Εισαγωγικά:
Μετά από δυόμιση περίπου χρόνια παρουσίας στο χώρο του ελληνικού internet, ήρθε η στιγμή για μια από κοινού συνάντηση των μελών, επσικεπτών και συντακτών του Rocking.gr. Τι καλύτερο από ένα Χριστουγεννιάτικο party με άφθονη rock, μπίρα και διάθεση για μια επί των πλείστων "σκληρή" βραδιά! Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις επί παντώς επιστητού αλλά και να απολαύσουμε την -έστω και πρώιμη- γιορτινή ατμόσφαιρα υπό τις νότες της αγαπημένης μας μουσικής.

Τα βασικά:
Ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004
Τόπος: Texas Club, Αθήνα (Ιπποκράτους 56)
Είσοδος: 5 euro με ποτό

Το πρόγραμμα:
Τη μουσική (αλλά και τα video) κατά τη διάρκεια του όλου event αναλαμβάνουν οι συντάκτες του περιοδικού, προσφέροντας τόσο παλιά και αγαπημένα κομμάτια, όσο και νεότερα, που τάραξαν πρόσφατα τα νερά της λεγόμενης σκληρής μουσικής. Εκπλήξεις; Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βεβαίως και από αυτές.

Τα δώρα:
Μετά από ευγενική προσφορά των εταιρειών Sound & Vision, Cosmic Storm, Olon Music, Eat Metal, Sleaszy Rider, Warner Music και Sonic Age είμαστε σε θέση να κληρώσουμε άφθονα promo cd's από καινούριες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες. Πέραν από αυτό, οι εκδόσεις Οξύ και Μεταίχμιο μας παραχώρησαν 15 μουσικά βιβλία προς κλήρωση.

Επίλογος:
Τα λέμε εκεί!
  • SHARE
  • TWEET