Μαθήματα yoga για μεταλλάδες στις Η.Π.Α.

Μπορεί κανείς να κάνει yoga με black metal; Η απάντηση είναι ναι!

24/10/2013 @ 11:25
Αν θες να συγκεντρώσεις την πνευματική σου ενέργεια με τη yoga, αλλά ταυτόχρονα δεν απολαμβάνεις τους ήχους καταρρακτών και τα κελαηδίσματα πουλιών και προτιμάς κάτι πιο βαρύ ή πειραματικό, τότε δεν έχεις παρά να μετακομίσεις στο Pittsburgh των Η.Π.Α...

Εκεί, σύμφωνα με το Metal Insider, η Black Yoga προσφέρει μαθήματα yoga με μουσική υπόκρουση black metal, stoner metal, noise rock, trip-hop και λοιπές πιο ...ψαγμένες μουσικές.

«Vinyasa yoga υπό τους ήχους drone, noise, stoner metal, ambient, industrial, trip-hop και άλλων παραδοσιακών μουσικών διαλογισμού. Εισαγωγή βασικών στάσεων σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και εστίαση στους μηχανισμούς του ασφαλούς σώματος. Αν και στην πράξη, πρόκειται για τυπικά μαθήματα yoga, σίγουρα μπορείτε να τα περιμένετε να είναι πιο σκοτεινά σε σχέση με το τι θα ανέμενε κανείς από τη yoga. Χρησιμοποιούμε επιλεγμένη μουσική από συγκροτήματα όπως οι Sunn O))), Horseback, Ulver, Tribes of Neurot, Nine Inch Nails, Shelia Shandra, Portishead κτλ. Δημιουργούν μια διαλογιστική ατμόσφαιρα για όσους δεν μπορούν να τους συνεπάρουν τα κελαηδίσματα και οι καταρράκτες.»

Μερικά από τα τραγούδια της playlist είναι τα εξής:

New Risen Throne - "Orbiting Gates"
Sunn O))) - "Orakulum"
Genocide Organ - "Their Mighty Slaughter"
Wolves In The Throne Room - "Dia Artio"
Mustard Gas And Roses - "IV"
Ulver - "Theme 03"
Earth - "Raiford (The Felon Wind)"
Bunk Data - "Angelus Rector"

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • SHARE
  • TWEET