Kreator και Celtic Frost το Μάιο στη χώρα μας

15/03/2007 @ 09:16
Kreator + Celtic Frost, 20 Μαΐου, Gagarin 205. Opening act: Suicidal Angels. Oι απανταχού metal fans έχουν την τιμητική τους φέτος! Μια τουρνέ που σπάει τα ταμεία, έρχεται και στη χώρα μας. Οι Kreator και οι Celtic Frost ενώνουν τις δυνάμεις τους! Τα λόγια για τους Kreator είναι περιττά. Πρόκειται για την γερμανική μπάντα που μετράει τα περισσότερα και πιο επιτυχημένα live ευρωπαικού metal συγκροτήματος στο ελληνικό έδαφος.

Το συγκλονιστικό thrash ηχοτοπίο τους συνοδέυεται από τους ουσιαστικούς στίχους του Mille Petrozza, που ανακατεύει στη σωστή δοσολογία μεταφυσικές αλλά και πολιτικές ανησυχίες με πανανθρώπινα μηνύματα εφαγρύπνησης.

Οι "Avant-Garde" metal ήρωες Celtic Frost σχηματίστηκαν στην Ελβετία το 1984 από τους Thomas Gabriel Fischer και Martin Eric Ain. Mέχρι σήμερα εχουν κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ και δύο ep, ενώ το προηγούμενο τους άλμπουμ "Monotheist" τους έφερε το 2006 για πρώτη φορά στο ελληνικό έδαφος, στη σκηνή του Rockwave, όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τους στίχους τους δημιουργούν μοναδικές εικόνες ανάλογες με αυτές των συγγραφέων και ποιητών H.P. Lovecraft, Robert E. Howard, Aleister Crowley και Charles Baudelaire.

Τιμή εισιτηρίου 32 euro

Στις 19 Μαΐου οι Kreator και οι Celtic Frost θα εμφανισθούν στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη.
  • SHARE
  • TWEET