Glenn Tipton: «Δώστε στο “Nostradamus” άλλη μια ευκαιρία»

13/01/2009 @ 07:40
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Classic Rock ο κιθαρίστας των Judas Priest, Glenn Tipton υπεραμύνθηκε του τελευταίου δίσκου του σχήματος, “Nostradamus”, παρότι οι κριτικές δεν ήταν οι καλύτερες.



«Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο “Nostradamus”. Έτσι είναι οι Priest, πάντα θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τις ίδιες γκρίνιες είχαμε ακούσει και όταν βγάλαμε το “Turbo”, και κάποιες άλλες ανάλογες όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το “Painkiller” καθώς έχουμε fans όλων των ηλικιών και στον καθένα αρέσει κάτι άλλο. Με το πέρασμα του χρόνου οι οπαδοί τελικά αγκάλιασαν και τα δύο αυτά albums. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και με το “Nostradamus”, αν κάποιος καθίσει και το ακούσει χωρίς προκαταλήψεις. Είναι ένα πολύ φιλόδοξο album για εμάς και πιστεύω πως ο χρόνος θα το δώσει την θέση που του αξίζει στις καρδιές των fan μας».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν την ίδια στιγμή που για την περιοδεία Priest Feast στην Αγγλία οι Judas Priest αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια βραδιά και να μεταφέρουν κάποιες άλλες σε μικρότερα venues, λόγω χαμηλής προπώλησης.
  • SHARE
  • TWEET