Για τον Ιανουάριο αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης του ονόματος Queensryche

05/09/2013 @ 11:14
Η διαμάχη ανάμεσα στους Geoff και Susan Tate και τους Jackson / Wilton / Rockenfield για τα δικαιώματα του ονόματος Queensrÿche δεν πρόκειται να λάβει όπως φαίνεται σύντομα τέλος, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε εκ νέου για τις 27 Ιανουαρίου του 2014.

Ο Tate και η σύζυγός του, Susan, είχαν καταθέσει τον Ιούνιο του 2012 αγωγή εναντίον των Jackson / Wilton / Rockenfield ζητώντας τα δικαιώματα του ονόματος, με τους τρεις να απαντούν στους Tate με τον ίδιο τρόπο. Όπως είναι γνωστό, έκτοτε υπάρχουν δύο συγκροτήματα που χρησιμοποιούν το όνομα Queensrÿche: Στο ένα ηγείται ο Geoff Tate και στο άλλο οι Jackson, Wilton και Rockenfield.

Αιτία για την αναβολή που ζητήθηκε από τους Tate είναι η ελλιπής προετοιμασία τους ενόψει της δίκης, με την άλλη πλευρά να υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση είναι εσκεμμένη, σημειώνοντας ότι το νέο άλμπουμ του δικού τους σχήματος ("Queensrÿche") είναι εμπορικά και καλλιτεχνικά περισσότερο επιτυχημένο από το άλμπουμ του σχήματος που ηγείται ο Tate ("Freequency Unknown").

Όσο πάντως συνεχίζεται η διαμάχη, συνεχίζονται σύμφωνα με δήλωση του Rockenfield και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο μερών, με τον drummer να θεωρεί ότι μέχρι τον Ιανουάριο υπάρχει χρόνος για να συμβεί οτιδήποτε.
  • SHARE
  • TWEET