Geezer Butler: «Θα ήθελα τα εγγόνια μου να μάθουν για μένα από το δικό μου χέρι»

Ο μπασίστας των Black Sabbath θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του

13/04/2016 @ 13:45

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του διαδικτυακού KillYourStereo.com σχετικά με το τι έχει απομείνει ως επιθυμία μετά από τόσα χρόνια μουσικής, ο μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler, απαντά: «Θα ήθελα να γράψω την αυτοβιογραφία μου έτσι ώστε όταν τα εγγόνια μου μεγαλώσουν, να μπορέσουν να μάθουν για μένα από το δικό μου χέρι και όχι από τις φήμες και τις διαδόσεις που θα κυκλοφορούν».

Ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath και στιχουργός κομματιών όπως το"War Pigs", το "Iron Man" και το "Paranoid" μεταξύ άλλων, ο Butler μαζί με τον Ozzy Osbourne και τον Tony Iommi επανασυνδέθηκαν το 2011 κυκλοφορώντας το πρώτο τους κοινό άλμπουμ μετά από 35 χρόνια.

Ο συναυλιακός αποχαιρετισμός των Black Sabbath, η περιοδεία "The End", της οποίας το πρώτο σκέλος έχει ήδη τελειώσει με καταληκτική εμφάνιση το Vancouver του Καναδά, ετοιμάζεται να κατευθυνθεί προς την Αυστραλία.

Σε συνέντευξη στο Rolling Stone, o Geezer Butler αναφέρει πως η περιοδεία αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και σημειώνει: «Είμαι χαρούμενος που οι συναυλίες βρίσκουν το συγκρότημα σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και στεναχωρημένος γιατί γνωρίζω πως πρόκειται για το τέλος όλων εκείνων που έκανα στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου».

Θυμηθείτε εδώ τί γραψαμε για τον πρώτο κοινό δίσκο μετά το reunion, το "13".

  • SHARE
  • TWEET