Αυτά είναι τα support σχήματα στις επικείμενες εμφανίσεις των Explosions In The Sky

Όλες οι λεπτομέρειες για τις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

10/10/2016 @ 10:38

Opening act: Burning Sticks, LOUD, Politically Incorrect, Victory in Rio

Σχεδόν είκοσι χρόνια στο δρόμο, οι θρυλικοί Explosions In The Sky γεννήθηκαν στο Όστιν της πολιτείας του Τέξας κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της δεκαετίας του '90. Η συναρπαστική πορεία τους καταμεσής της ηλεκτρικής ζούγκλας αρχίζει να καταγράφεται με κάθε επισημότητα τη στιγμή που οι συμπατριώτες τους ήρωες της drone-pop, The American Analog Set μαγεύονται από το παρθενικό sold-out CD-R demo τους How Strange,  Innocence και το παραδίδουν στην Temporary Residence Limited αυτοπροσώπως και συνοδεία ενός ιδιόχειρου σημειώματος που κατά λέξη γράφει: "This totally fucking destroys"...!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Gagarin της Αθήνας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους Explosions In The Sky σε 3 μνημειώδεις συναυλίες, που χρόνια περιμέναμε!!!

Oι σπουδαίοι Explosions In The Sky, θα παρουσιάσουν διαφορετικό setlist ανά συναυλία στις δύο ζωντανές εμφανίσεις τους στην Αθήνα στο Gagarin! 

Μαζί τους στη σκηνή το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα είναι οι Burning Sticks και οι L.O.U.D.:

Οι Burning Sticks δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2009 από τον μπασίστα και τραγουδιστή Χρήστο Ανδροβιτσανέα, με σκοπό να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική εμπειρία καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα (rock, pop, funk). Αν και επικεντρώθηκαν στη συγγραφή τραγουδιών, πολύ σύντομα ξεχώρισαν για την ενέργειά τους και τη δυναμική παρουσία τους στη σκηνή, κάτι που τους εξασφάλισε διακρίσεις και συμμετοχές σε πολλά τηλεοπτικά shows (μεταξύ άλλων, στο ελληνικό X Factor και στο Mad Day Live), καθώς και ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ΕΡ τους με τίτλο Retrospective, το οποίο περιλαμβάνει 6 δικά τους τραγούδια και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η μπάντα αποτελείται από τους: Νάνσυ Συμεωνίδου (φωνή), Χρήστο Ανδροβιτσανέα (μπάσο), Νίκο Αρβανίτη (κιθάρα), Ιλιάνα  Σακελαριάδη (πλήκτρα) και Pepper Koll (drums).
facebook.com/TheBurningSticks

Οι L.O.U.D. είναι μιά alternative pop-rock μπάντα και σχηματίστηκαν στα τέλη του 2014, με σκοπό να γράψουν τις δικές τους μελωδίες και να τις μοιραστούν με όλους όσους απολαμβάνουν τη μοντέρνα μουσική, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αν και σχετικά καινούριοι στο μουσικό στερέωμα, έχουν ήδη αφήσει το δικό τους στίγμα στην εγχώρια σκηνή, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη συμμετοχή τους στον μουσικό διαγωνισμό Mythos Band Contest, όπου και κέρδισαν την προτίμηση του κοινού. Τα αρχικά του ονόματος τους προέρχονται από τις λέξεις "Living On Universal Denial", μιά φράση που ίσως  εκφράζει όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια ή πραγματικότητα, μόνο αντιλήψεις και απόψεις.

Η μπάντα αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Κρομμύδα (φωνή), Δημήτρη Κατσαρό (μπάσο), Σϊμο Καλούση (τύμπανα) και Jo Best (κιθάρες, πλήκτρα).
facebook.com/Loudbandgr

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, θα εμφανιστούν στη σκηνή του Gagarin οι Politically Incorrect και οι Victory in Rio:

Οι Politically Incorrect είναι μία mainstream pop-rock μπάντα από τον Πειραιά, η οποία σχηματίστηκε το 2011 κι από τότε έχει πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία και έχει αποκτήσει πιστό κοινό. Το πρόγραμμα των Politically Incorrect επί σκηνής περιλαμβάνει πολλά αγαπημένα mainstream pop-rock κομμάτια και alternative επιλογές τις οποίες διασκευάζουν με κέφι και πάθος, προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές. Έχοντας ήδη αρκετά singles στο ενεργητικό τους, πρόσφατα κυκλοφόρησαν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο "For You", οι στίχοι του οποίου ακουμπάνε μερικά από τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής.

Η μπάντα αποτελείται από τους: Μάντυ Φραγκιαδάκη (φωνή), Άρη Ρωμαίο (κιθάρα), Διογένη Κυρατζόγλου (κιθάρα), Χρήστο Χιονά (μπάσο) και Βαγγέλη Μεϊμέτη (τύμπανα).
facebook.com/PoliticallyIncorrectBand

Οι Victory In Rio είναι μιά Αθηναϊκή rock μπάντα, που σχηματίστηκε το Γενάρη του 2014 στην κυριολεξία επί σκηνής, όταν τα μέλη της έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί κατά τη διάρκεια ενός jam σε γνωστό μπαρ της πόλης. Το αποτέλεσμα αυτής της τυχαίας μουσικής συνάντησης έγινε και το πρώτο τους single, με τίτλο "Lay Me Down". Το όνομά τους προήλθε από μιά ατάκα από την ταινία του 1980 "Herby Goes Bananas" . Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις τους στα μουσικά στέκια, προετοιμάζουν το επερχόμενο 'αλμπουμ τους, με τίτλο "Bronco".

Η μπάντα αποτελείται από τους: Κωστή Πυρένη (φωνή, κιθάρα), Λευτέρη Παπαδάκη (μπάσο) και Νίκο Αδαμόπουλο (τύμπανα).
facebook.com/Victoryinrio

Facebook events links - Spread the Word:
1η Ημέρα - Σάββατο 15.10.2016: facebook.com/events/460117734185916
2η Ημέρα - Κυριακή 16.10.2016: facebook.com/events/1016493021738354
H 2ήμερη Συναυλία της Αθήνας: facebook.com/events/558242801016253

Υπενθυμίζουμε, πως η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Απριλίου ως εξής:

Εισιτήρια από 20€ ανά ημέρα σε Drugstore, Ticket House, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11876 και online σε www.ticketpro.gr και www.viva.gr, και 2ήμερα Εισιτήρια από 35€ μόνο στο Drugstore (Παλλάδος 17, Πλατεία Ψυρρή).

Έναρξη κι εξέλιξη της πώλησης εισιτηρίων στην Αθήνα ως εξής:
- 20€ ανά ημέρα και 35€ για το διήμερο - Πρώτο στάδιο πώλησης εισιτηρίων και μέχρι την εξάντλησή τους, μόνο στο Drugstore (Παλλάδος 17, Πλατεία Ψυρρή, Μετρό-ΗΣΑΠ Μοναστηράκι κατά τις ώρες λειτουργίας του)
- 23€ ανά ημέρα (και 40€ για το διήμερο μόνο στο Drugstore) - Δεύτερο στάδιο πώλησης εισιτηρίων και μέχρι την εξάντλησή τους, σε Drugstore, Ticket House, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11876 και online σε www.ticketpro.gr και www.viva.gr
- 26€ ανά ημέρα (και 45€ για το διήμερο μόνο στο Drugstore) - Τρίτο στάδιο πώλησης εισιτηρίων και μέχρι την εξάντλησή τους, σε Drugstore, Ticket House, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11876 και online σε www.ticketpro.gr και www.viva.gr
- 29€ ανά ημέρα (και 50€ για το διήμερο μόνο στο Drugstore) - Τελικό στάδιο πώλησης εισιτηρίων και μέχρι την εξάντλησή τους, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής ή/και σε Drugstore, Ticket House, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11876 και online σε www.ticketpro.gr και www.viva.gr
- Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Gagarin:
Official
Official Facebook

Explosions In The Sky

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET