Έτοιμο το ντεμπούτο των Palms (Isis, Deftones)

04/04/2013 @ 12:14
Ο Aaron Harris (πρώην Isis) δημοσίευσε το παρακάτω update σχετικά με το νέο project που έχει στα σκαριά, μαζί με παλιά μέλη των Isis και τον frontman των Deftones, Chino Moreno.

Πρόκειται για το συγκρότημα Palms, που όπως φαίνεται ολοκλήρωσε μόλις το πρώτο του άλμπουμ:

«Ο δίσκος των Palms ολοκληρώθηκε και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, όχι μόνο για την εμπειρία της δημιουργίας αυτού του άλμπουμ αλλά και για το πόσο καλό είναι τελικά.»

«Στις αρχές του Μαρτίου, συναντήθηκα με τους Deftones, όσο αυτοί βρίσκονταν ακόμη σε περιοδεία, έτσι ώστε ο Chino και εγώ να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε κάποια φωνητικά στο δίσκο. Μετατρέψαμε δωμάτια ξενοδοχείου και τα παρασκήνια των συναυλιών σε προσωρινά στούντιο ηχογραφήσεων. Το ταξίδι με τους Deftones και τα μέλη του συνεργείου τους είχε πλάκα και τους ευχαριστώ που με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και που είναι τόσο καλοί άνθρωποι.»

«Επισήμως τώρα, το άλμπουμ βρίσκεται στη δισκογραφική. Δεν θα πειράξουμε άλλο τα πράγματα, δε θα προσθέσουμε ή θα αφαιρέσουμε κάτι. Είναι αγχωτικό, αλλά ταυτόχρονα είναι μία τεράστια ανακούφιση. Τώρα το ακούω σαν ένας κανονικός άνθρωπος, αντί να ελέγχω κάθε κομμάτι. Πριν μερικές μέρες τον άκουσα ολοκληρωμένο ήρεμα και ήταν απερίγραπτα ικανοποιητικό. Ελπίζω όλοι σας να περάσετε καλά με το άλμπουμ, όσο καλά πέρασα εγώ δημιουργώντας το. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, από την Ipecac Recordings.»
  • SHARE
  • TWEET