Οι Deadbeat Escapement κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους, "The Perpetual Blink"

Από την Blockade Records σε περιορισμένο αριθμό λευκού βινυλίου

12/12/2016 @ 13:21

Η Blockade Records περήφανα ανακοινώνει την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο! Πρόκειται για τον δεύτερο δίσκο των Deadbeat Escapement, το EP "The Perpetual Blink"!

Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό λευκού βινυλίου 175gr και συγκεκριμένα σε 200 αριθμημένα αντίτυπα. Οι Deadbeat Escapement είναι από την Πάτρα και έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, και Πολωνία ανεβαίνοντας στη σκηνή με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Motorama , Puressence, Anneke Van Giersbergen ( ex The Gathering), The Veils, Graig Walker, Μotorama, Midas Fall, Vassilikos, Τσάτσου , Παυλίδη, Μάλαμα, Μποφίλιου, Δεληβοριά, Rous, Κοργιαλά και αρκετούς άλλους.

Το 2007 κερδίζουν μια σημαντική διάκριση στο Athens Video Art Festival στην Τεχνόπολης (Γκάζι) στην κατηγορία "installations" με το έργο τους "Clockwork Box" ενώ το 2013 κερδίζουν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του Αντ1 "The Band Project".

Τον Μάρτιο του 2013 και αφού έχουν υπογράψει με την Αμερικανική EMG Records, κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τον τίτλο "Contradiction" λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.Συνδυάζοντας τον ήχο τους με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία, έχουν όλα χαρακτηριστικά μιας Art Rock μπάντας.

Η Blockade Records είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που εδρεύει στην Πάτρα και βρίσκεται εν ενεργεία από το Καλοκαίρι του 2008 με αρκετές κυκλοφορίες κυρίως ελληνόφωνου hip-hop.

Επικοινωνία/Περισσότερες πληροφορίες:

deadbeat-escapement.com
facebook.com/pages/Deadbeat-escapement/229301140495409
blockaderecords.bandcamp.com/album/the-perpetual-blink
blockade-records.webs.com
facebook.com/BlockadeRecords

Deadbeat Escapement - The Perpetual Blink

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET