Από την Season Of Mist το ντεμπούτο του George Kollias

Οι πρώτες λεπτομέρειες και το teaser του δίσκου

17/02/2015 @ 18:42
Από την Season Of Mist πρόκειται να βγει στην αγορά το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του George Kollias, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου.

Το "Invictus", όπως ονομάζεται το ντεμπούτο του φημισμένου drummer των Nile, θα περιλαμβάνει έντεκα κομμάτια συν τέσσερα bonus, καθώς και συμμετοχές διάσημων καλλιτεχνών σε κιθάρες και τα φωνητικά.

Μια πρώτη γεύση του υλικού μπορείτε να έχετε από το πεντάλεπτο teaser του δίσκου που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του George Kollias στο SoundCloud.

«Αυτό το άλμπουμ δεν αφορά μόνο τα τύμπανα, αν και είμαι σίγουρος ότι το παίξιμό μου είναι απολύτως εκτός ελέγχου» δηλώνει ο Kollias. «Αφορά τη μουσική και έτσι είναι. Δημιούργησα τον προσωπικό μου δίσκο με πολύ πάθος και αφοσίωση για όλους τους οπαδούς και νιώθω ευλογημένος που έχω μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου να εμφανίζονται ως καλεσμένοι σε αυτόν. Το "Invictus" προέκυψε ακριβώς όπως ήθελα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μόνο η αρχή! Υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα που έρχοντα!»

George Kollias - Invictus
  • SHARE
  • TWEET