Ακυρώνονται οι εμφανίσεις των Primal Scream! Οι εξηγήσεις...

14/02/2004 @ 10:47
Με μεγάλη αγανάκτηση και λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων των Primal Scream στο Ρόδον. Η Ολυμπιακή τελικά αποφάσισε να μην πετάξει, μπλοκάροντας τους Primal Scream αλλά και εκατοντάδες άλλους επιβάτες της στα ανά τον κόσμο αεροδρόμια. Ενώ ω του φευ ΟΛΕΣ οι άλλες αερογραμμές από σήμερα ξεκίνησαν να πετούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, η επίσημη αερογραμμή της χώρας, και ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του 2004, καθηλώθηκε στο έδαφος. Ταυτόχρονα, ο επίσημος και ολότελα νέος και υπερσύγχρονος αερολιμένας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στάθηκε ανίκανος να αντιμετωπίσει φαινόμενα που άλλα αεροδρόμια με λιγότερο σύγχρονη υποδομή, ξεπερνούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή τελούσαμε σε αναμονή, καθώς οι τεχνικοί του συγκροτήματος και οι τόνοι του τεχνικού εξοπλισμού τους βρίσκονταν στην Αθήνα από την Πέμπτη, προετοιμάζοντας την σκηνή του ΡΟΔΟΝ για δύο αξέχαστο super shows. Οι ομολογουμένως ακραίες (όχι όμως και απρόβλεπτες) καιρικές συνθήκες, καθήλωσαν το συγκρότημα των Primal Scream στο αεροδρόμιο του Heathrow ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ωρα. Παρά την επιθυμία και επιμονή τους στάθηκε αδύνατον να βρεθεί άλλη λύση καθώς οι πτήσεις άλλων εταιριών είναι overbooked.

Oι ανειλημμένες τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να ορίσουν νέα ημερομηνία στο εγγύς μέλλον για αυτό το λόγο και τα εισιτήρια θα εξαργυρωθούν από το TICKET HOUSE ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 – Τηλ: 210 3608366 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ – Τηλ: 2310 253630 απο την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ PRIMAL SCREAM (2.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΠΩΛΗΘΕΙ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Didi Music

  • SHARE
  • TWEET