46664: Η ιστορική συναυλία σε τρία cd κι ένα διπλό dvd

02/02/2004 @ 16:47
Το 46664, η μεγάλη συναυλία που έγινε στις 29 Νοεμβρίου στη Νότια Αφρική για το AIDS οδεύει προς τα ...καταστήματα. Θυμίζουμε ότι το μεγάλο αυτό event μετέδωσε (αποκλειστικά) ζωντανά για την Ελλάδα το Avopolis Music Network. Πλέον ήρθε η σειρά όλων μας να συνεισφέρουμε στο σκοπό του, την καταπολέμηση της μάστιγας -για την Αφρική- του AIDS. Τρία μονά cd και ένα dvd θα κυκλοφορήσουν στις 5 Απριλίου από την Warner Music International. Εκεί θα βρείτε τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων, ήτοι των Beyoncé, Bob Geldof, Peter Gabriel, Jimmy Cliff, Paul Oakenfold, Ladysmith Black Mambazo, μεταξύ πολλών άλλων.

Το πρώτο cd έχει τίτλο "African Prayer" και ξεκινά με το "Crazy in Love (46664 Version)" της Beyoncé. Επιπρόσθετα, υπάρχουν συνεργασίες μεταξύ των μελών των Queen και του Stewart, του Yusuf Islam και του Gabriel, των Bono και the Edge με τον Stewart και την Beyoncé, αλλά και του Gabriel με τους Youssou n'Dour και Angelique Kidjo.

Με τίτλο "Long Walk to Freedom", το δεύτερο εκ των cd που θα κυκλοφορήσουν, περιέχει την ομιλία του Mandela, αλλά και εμφανίσεις των Cliff, Coors και Bongo Maffin.

Tο τρίτο δισκάκι, με τίτλο "Amandla", περιέχει τη διασκευή του Geldof στο "(What So Funny 'bout) Peace, Love and Understanding" του Elvis Costello, τρία κομμάτια των Eurythmics, αλλά και τους Queen που έκλεισαν εκείνη τη βραδιά με τα "We Will Rock You" και "We are the Champions".

Το διπλό DVD, τέλος, περιέχει και την press conference ανακοίνωσης του Mandela, ένα ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και μερικά μικρά films για την επιδημία του AIDS.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET