Ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify για το "Smells Like Teen Spirit"

To εμβληματικό κομμάτι των Nirvana εισήλθε σε ένα πολύ κλειστό club

30/06/2021 @ 12:09

Μήνες πρωτού το θρυλικό "Nevermind" των Nirvana γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το "Smells Like Teen Spirit" σημείωσε ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Το εμβληματικό κομμάτι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα του Spotify, όντας πλέον ένα από τα μόλις 150 κομμάτια που έχουν πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο.

Η εν λόγω διάκριση του "Smells Like Teen Spirit", έρχεται δύο περίπου χρόνια έπειτα από την αντίστοιχη που σημείωσε στην πλατφόρμα του ΥouTube, όταν και είχε ξεπεράσει τον αντίστοιχο αριθμό θεάσεων.

Όσον αφορά το περίφημο "Billions Club" του Spotify, κομμάτια όπως το "Sweet Child O' Mine" (975 εκατομμύρια streams) και το "Back in Black" (800 εκατομμύρια streams) όπως φαίνεται ακολουθούν κατά πόδας, με την εισαγωγή τους στο μέλλον να φαντάζει σχεδόν βέβαιη.

Σε άλλα σχετικά νέα με τους Nirvana, ο Krist Novoselic αναφέρθηκε πρόσφατα στο ενδεχόμενο μιας επανέκδοσης του "Nevermind", η οποία θα περιλαμβάνει και σπάνιο υλικό.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του έτους, ο Dave Grohl είχε αποκαλύψει πως τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος πραγματοποιούν ανά καιρούς ιδιωτικές πρόβες.

Δείτε επίσης:

To "In The End" των Linkin Park ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify

  • SHARE
  • TWEET