Επιτέλους καθ' οδόν η remastered επανέκδοση του "Animals" των Pink Floyd

Διαμάχη μεταξύ των Gilmour και Waters αναφορικά με τα συνοδευτικά σχόλια φρέναραν την κυκλοφορία

01/07/2022 @ 12:50

Η πολυαναμενόμενη, remastered επανέκδοση του θρυλικού "Animals" των Pink Floyd είναι και επίσημα γεγονός. 

Συγκεκριμένα, με τη νέα μείξη, δια χειρός James Guthrie, και πρώτη της μπάντας σε 4.1 Surround Sound mix, να έχει ολοκληρωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, το "Animals 2018 Remix" θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου μέσω της Sony.

Πέραν των αναμενόμενων προβλημάτων εξαιτίας της πανδημίας, η αργοπορία της άφιξης του άλμπουμ οφείλεται και στη διαφωνία μεταξύ των Gilmour και Waters αναφορικά με τα συνοδευτικά σχόλια που θα περιέχονταν εντός, και για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στον εξής σύνδεσμο.

Η επανέκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα format, με την πολυτελή εκδοχή της να περιλαμβάνει επίσης και audio DVD και Blu-ray, καθώς και ένα βιβλίο 32 σελίδων με σπάνιο οπτικό υλικό από την εποχή της δημιουργίας του κλασικού δίσκου.

Όσον αφορά το νέο εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι μια δημιουργία του Aubry "Po" Powell του Hipgnosis, o οποίος όπως εξήγησε είχε την ευκαιρία να εκσυγχρονίσει την φωτογραφία, αξιοποιώντας σύγχρονες ψηφιακές τεχνικές εικονογράφησης, διατηρώντας όμως τα αυθεντικά θέματα της ηθικής παρακμής παρόντα.

01. Pigs on the Wing (Part One)
02. Dogs
03. Pigs (Three Different Ones)
04. Sheep
05. Pigs on the Wing (Part Two)

  • SHARE
  • TWEET