Οι Paradise Lost κυκλοφορούν σε φυσική μορφή την livestream εμφάνισή τους

Δείτε το "Darker Thoughts" από το "At The Mill"

14/05/2021 @ 18:11

Το περασμένο φθινόπωρο οι Βρετανοί metal θρύλοι, Paradise Lost, εξόρκισαν τους δαίμονες και τα πνεύματα μιας τρομακτικής περιόδου ξηρασίας χωρίς συναυλίες και ξεσήκωσαν τον κόσμο με το εντυπωσιακό livestream "At The Mill". Η μπάντα ανακοινώνει την κυκλοφορία της εμφάνισής αυτής σε διπλό άλμπουμ στις 16 Ιουλίου.

Γυρισμένο στο club The Mill δίπλα στην γενέτειρα της μπάντας στο Yorkshire της Αγγλιας, η ηχογράφηση του BluRay έγινε από τον Ash Pears, ο οποίος δούλεψε με την μπάντα στα video των "Medusa" και "Obsidian". Η μείξη του ηχητικού έγινε από τον Les Smith και το master από τον Jaime Gomez Arellano και θα κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές όπως CD, Blu-Ray και βινύλια πολλών χρωμάτων. Προπαραγγελίες γίνονται εδώ

«Λόγω της απαγόρευσης της ζωντανής μουσικής, και εμείς, όπως και πολλές άλλες μπάντες, έπρεπε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε κάτι που ποτέ δεν σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε» λέει ο κιθαρίστας και συνθέτης Greg Mackintosh για την κυκλοφορία. «Αντίθετα με τους Metallica, επιλέξαμε έναν αχρησιμοποίητο μύλο στο Yorkshire χωρίς κανέναν άλλο παρόντα. Αποφασίσαμε να μην υποκριθούμε πως υπάρχει κοινό στο δωμάτιο μαζί μας, επιλέγοντας μια πιο αναποτελεσματική εκδοχή ενός live lounge show. Αν και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα, είμαστε ελαφρώς λιγότερο στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Είχε σχεδόν πλάκα να παίζουμε υλικό από το νέο άλμπουμ "Obsidian" στο σετ μας για πρώτη φορά, επίσης. Μπορούμε να ανακοινώσουμε τώρα την κυκλοφορία αυτής της εμφάνισης σαν επίσημο CD/Blu-Ray και βινύλιο με τίτλο "At The Mill".

Το πρώτο δείγμα από το "At The Mill" είναι το "Darker Thoughts" από το περσινό "Obsidian", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Rocking για το livestream των Paradise Lost.

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του live album.

paradise-lost-at-the-mill-cover

01. Widow (Live)
02. Fall From Grace (Live)
03. Blood And Chaos (Live)
04. Faith Divides Us - Death Unites Us (Live)
05. Gothic (Live)
06. Shadowkings (Live)
07. One Second (Live)
08. Ghosts (Live)
09. The Enemy (Live)
10. As I Die (Live)
11. Requiem (Live)
12. No Hope In Sight (Live)
13. Embers Fire (Live)
14. Beneath Broken Earth (Live)
15. So Much Is Lost (Live)
16. Darker Thoughts (Live)

  • SHARE
  • TWEET