Τίτλοι τέλους για τους Ought με μέλη τους να ιδρύουν νέο σχήμα

Ακούστε το πρώτο single των Cola

04/11/2021 @ 12:42

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ought ανακοίνωσαν τη δίαλυση του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο post-punk κουαρτέτο ξεκίνησε το μήνυμά του, το οποίο παρατίθεται παρακάτω, με την φράση «δεν είμαστε πλέον ενεργοί ως συγκρότημα» ενώ στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όταν ξεκινήσαμε το σχήμα το 2012 δεν είχαμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να συνθέτουμε και να παίζουμε ζωντανά μουσική, με το γεγονός πως καταφέραμε να περιοδεύσουμε ανά τον κόσμο και να μοιραστούμε τόσους χώρους με τόσους πολλούς σημαίνει τα πάντα για εμάς. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους συναντήσαμε και συνεργαστήκαμε σητν πορεία μας».

Σημειώνεται πως την είδηση του τέλους των Ought, των οποίων ο τελευταίος δίσκος, ονόματι "Room inside The World", κυκλοφόρησε το 2018, διαδέχθηκε η αποκάλυψη πως οι Tim Darcy και Ben Stidworthy δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα μαζί με τον Evan Cartwright (drummer των U.S. Girls).

Το σχήμα ονομάζεται Cola και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του single, ονόματι "Black Curtain", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Rocking από τη συναυλία που είχαν παραχωρήσει οι Ought στη χώρα μας το 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ought (@oughtstagram)

  • SHARE
  • TWEET