Ο Ozzy σχολιάζει το τέλος των Black Sabbath

«Λοιπόν, τελειώσαμε μια χαρά»

17/09/2016 @ 21:12

Ο Ozzy Osbourne μίλησε στο AZ Central σχετικά με το οριστικό τέλος των Black Sabbath μετά την τωρινή τους περιοδεία, λέγοντας ότι η χρονική συγκυρία είναι ιδανική.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω εντελώς. Δεν θα κάθομαι με τις παντόφλες μου και θα λέω ότι έχω αποσυρθεί. Απλά ο καθένας μας θα ακολουθήσει τη δική του πορεία. Οι Black Sabbath είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Και είναι καλό που ενωθήκαμε στο τέλος, λίγο ή πολύ, για να τελειώσουμε με θετικό πρόσημο. 

Είναι καλό να το κάνουμε έτσι. Να γυρίσω και να είμαι με φίλους μου, με τα φιλαράκια με τα οποία ξεκίνησα πριν τόσα πολλά χρόνια. Δίνει σωστό τέλος το να μπορείς να πεις ότι έχεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου για το οποίο μπορείς να πεις "ήρθαμε, είδαμε, περάσαμε καλά και τώρα δεν έχει άλλο".

Έτσι, είναι σαν κάθε σχέση. Είμαι χαρούμενος που είχαμε λίγο ή πολύ ό,τι συνέβη μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια. Τα ξεφορτωθήκαμε όλα αυτά και είμαστε φίλοι πάλι. Θέλω να πω... είναι καλό που στις τελευταίες μου μέρες σε αυτόν τον πλανήτη μπορώ να πω ότι "λοιπόν, τελειώσαμε μια χαρά", καταλαβαίνεις; Δεν μπορείς να το συνεχίσεις για πάντα. Αν δεν προσέξεις, ο κόσμος θα λέει "ωχ αυτοί είναι πάλι". Εμένα μου φαίνεται σωστό έτσι όπως το σταματάμε.»

  • SHARE
  • TWEET