To νέο single των NOFX προοριζόταν για τους Blink-182

Ο Fat Mike έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επικείμενη τελευταία περιοδεία της μπάντας

03/11/2022 @ 13:09

Οι NOFX σε ένα μήνα αναμένονται να κυκλοφορήσουν το τελευταίο άλμπουμ της καριέρας τους, και έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το κομμάτι "Punk Rock Cliché", που μπορείτε να το ακούσετε εδώ, και το οποίο, όπως εξήγησε ο Fat Mike, προοριζόταν για τους blink-182!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο μουσικός στο Spin, το κομμάτι είχε γραφτεί πριν έξι χρόνια, σε σύμπραξη με τον Matt Skiba, την εποχή που ο δεύτερος είχε ενταχθεί στο κορυφαίο pop-punk σχήμα. 

Η σύνθεση, αναμενόταν να εμφανιστεί στο άλμπουμ "California", και επρόκειτο να αποτελέσει και το πρώτο single μέσα από αυτό, με τον Fat Mike να υπενθυμίζει πως εκείνη την εποχή σε συνεντεύξεις του ο Travis Barker αναφερόταν στο κομμάτι ως το καλύτερο του άλμπουμ.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Fat Mike, που θεωρεί ότι η εκδοχή των blink είναι ανώτερη της αντίστοιχης των NOFX, αποκάλυψε πως όταν το σχήμα έμαθε πως η σύνθεση ήταν γραμμένη από αυτόν, την αφαίρεσε από την κυκλοφορία, ενώ πριν λίγους μήνες, απέρριψε και την ιδέα μιας split κυκλοφορίας με τις δύο διαφορετικές βερσιόν του τραγουδιού.

Ο Fat Mike, έδωσε στην δημοσιότητα επίσης περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επικείμενη αποχαιρετιστήρια περιοδεία της μπάντας, η οποία όπως εξήγησε, θα διαρκέσει μέχρι το 2024, με σταθμούς σε 40 διαφορετικές πόλεις, και σε κάθε συναυλία η μπάντα θα παίζει 40 διαφορετικά κομμάτια!

Υπενθυμίζεται πως το επεικείμενο "Double Album" θα διαδεχθεί το περσινό εξαιρετικό "Single Album" στην εκτενή δισκογραφία του σπουδαίου punk rock σχήματος.

  • SHARE
  • TWEET