Νέα τραγούδια από Corey Taylor, Zakk Sabbath, Solstafir κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από GWAR, Anaal Nathrakh, Gone Is Gone, Ancst, Lebanon Hanover και PAGA

04/09/2020 @ 12:41

Η μουσική επικαιρότητα, αν και αρχές Σεπτεμβρίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Corey Taylor, Zakk Sabbath, Solstafir, GWAR, Anaal Nathrakh, Gone Is Gone, Ancst, Lebanon Hanover και PÅGÅ.

corey-taylor

O Corey Taylor έδωσε ένα ακόμα κομμάτι στη δημοσιότητα από τον επερχόμενο πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "CMFT", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου. Μπορείτε να ακούσετε το "HWY 666" εδώ.

GWAR

Οι GWAR γιορτάζουν τα 30 χρόνια από το "Scumdogs Of The Universe" με την κυκλοφορία μιας επετειακής έκδοσης στις 30 Οκτωβρίου. Δείτε το καινούργιο video με remastered / remixed ήχο απο το "Cool Place Τo Park" εδώ.

zakk-sabbath

O διάσημος Αμερικανός κιθαρίστας Zakk Wylde μέσω της μπάντας διασκευών Zakk Sabbath αποφάσισε να γιορτάσει τα 50 χρόνια της μπάντας διασκευάζοντας ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Vertigo". Ο Ozzy Osbourne είχε συνεργαστεί με τον Wylde στο προσωπικό του σχήμα. Ακούστε εδώ την εκδοχή του Wylde για το "The Wizard". 

solstafir

Το ισλανδικό post-rock σχήμα των Solstafir κυκλοφορεί σε λίγο καιρό τον έβδομο δίσκο του με τίτλο "Endless Twilight Of Codependent Love". Οι Ισλανδοί μοιράστηκαν μαζί μας το νέο τους ψυχεδελικό κομμάτι διάρκειας άνω των 9,5 λεπτών με τίτλο "Drysill", το οποίο πραγματεύεται ζητήματα όπως ο θάνατος και η κακοποίηση. Δείτε το videoclip του εδώ.

anaal-nathrakh

Οι σπουδαίοι extreme metallers Anaal Nathrakh έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους ονόματι "Endarkenment", διάδοχο του προ διετίας "A New Kind Of Horror" που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Metal Blade στις 2 Οκτωβρίου. Έτσι, μετά το ομότιτλο, η μπάντα κυκλοφόρησε και το "The Age Of Starlight Ends".

paga

Ο τραγουδιστής των διαλυμένων, πλέον, In Solitude, Pelle Ahman, επανέρχεται μαζί με τον αδερφό του Gottfrid, υπό το όνομα PÅGÅ, με το ντεμπούτο τους "The Evil Year" να κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από τη Svart. Κινούμενοι ηχητικά σε ένα ψυχεδελικό noir rock, οι PÅGÅ συνόδευσαν τον ερχομό του δίσκου με την κυκλοφορία του "Enter" .

lebanon-hanover

Η darkwave μπάντα των Lebanon Hanover, θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου το νέο της άλμπουμ ονόματι "Sci-fi Sky" και δημοσιοποίησε το video για το "Digital Ocean", που είναι γυρισμένο σε αυθεντική 80s VHS κάμερα, συνοδεύοντας έτσι ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα του κομματιού.

ancst

H blackened crust μπάντα των Ancst έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα από το νέο της άλμπουμ ονόματι "Summits Of Despodency" που θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου από τη Lifeforce. Το "Razed Eden" διαδέχεται το "Final Hour" και βρίσκει τους Ancst να εξερευνούν πιο ατμοσφαιρικούς ήχους, συνεχίζοντας στην πορεία του προηγούμενου άλμπουμ τους.

gone-is-gone

Gone Is Gone, το supergroup με μέλη από τους Mastodon, Queens Of The Stone Age και At The Drive In, κυκλοφόρησε άλλο ένα νέο κομμάτι, το "Sometimes I Feel", λίγους μήνες μετά το "Everything Is Wonderfall". Είναι ακόμη άγνωστο αν η επαναδραστηριοποίηση του σχήματος θα επιφέρει τον διάδοχο του προ τριετίας ντεμπούτου τους.

  • SHARE
  • TWEET