Οι νέες κυκλοφορίες της 8ης Ιανουαρίου 2021

Ενδιαφέρον ξεκίνημα σε μια αινιγματική χρονιά

08/01/2021 @ 08:27

Magnum - "Dance Of The Black Tattoo"
Σε συνέχεια και αντιδιαστολή με την συλλογή "The Valley Of Tears - The Ballads", οι σπουδαίοι Βρετανοί συγκεντρώνουν σε μια συλλογή σκληρότερα τραγούδια τους και ως επί το πλείστον ζωντανές εκτελέσεις τους που προηγουμένως ήταν διαθέσιμες σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Barry Gibb - "Greenfields"
Στο προσωπικό του άλμπουμ "Greenfields: Bigg Brothers Songbook, Vol.1", ο ηγέτης των Bee Gees, Barry Gibb, επαναπροσεγγίζει δώδεκα κλασικά τραγούδια των περίφημων αδερφών Gibb, προσαρμοσμένα στην μακροχρόνια αγάπη του για την country και τη bluegrass μουσική, με την συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Dolly Parton, Gillian Welch και David Rawlings, Sheryl Crow και Alison Krauss.

Viagra Boys - "Wellfare Jazz"
Δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ για το post-punk σχήμα από την Στοκχόλμη, με την συμμετοχή της Amy Taylor, frontwoman των Amyl And The Sniffers, στην διασκευή "In Spite Of Ourselves", μεγάλης επιτυχίας του σπουδαίου John Prine που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Stellar Death - "Fragments Of Light"
Ντεμπούτο για το ντουέτο των Scott Loose και Matt Kozar, με θητεία στους Brave, Witnesses, Arise From Thorns, As The Sea Parts, While Heaven Wept, και αντικείμενο την εξερεύνηση post ηχοτοπίων με φόντο το έξω διάστημα.

Konquest - "The Night Goes On"
Βάπτισμα του πυρός με δύο ντεμπούτα για την νεοσύστατη Iron Oxide Records, «παιδί» του Πολωνού Bart Gabriel και «αδελφάκι» της Skol Records. Δημιούργημα του Alex Rossi, οι Ιταλοί ακολουθούν την παράδοση σημάτων όπως οι Thin Lizzy και οι Heavy Load.

Midnight Spell - "Sky Destroyer"
Η πεντάδα από το Μαϊάμι απευθύνεται πρωτίστως στους φίλους των Riot, Enforcer και Iron Maiden, με δυνατό χαρτί σε πρώτη ανάγνωση τον ικανότατο τραγουδιστή Paolo Velazquez.

Ominous Glory - "The Elven Dream"
Εδώ και μια βδομάδα είναι διαθέσιμο, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, το χορταστικό σε διάρκεια ντεμπούτο των symphonic power metallers από την Φιλαδέλφεια.

Militia - "And The Gods Made War"
Οι βετεράνοι thrash/speed/power metallers από το Τέξας παρουσιάζουν υπό νέο τίτλο μια βελτιωμένη εκδοχή του "Strength Nnd Honor" που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2012.

Sammy Hagar & The Circle - "Lockdown 2020"
Ένα ακόμη καραντινάτο άλμπουμ, αυτή την φορά από τον μεγάλο rock ερμηνευτή Sammy Hagar και την εκλεκτή παρέα του (Jason Bonham, Michael Anthony, Vic Johnson), με περιεχόμενο ένα νέο τραγούδι, επανεκτελέσεις και διασκευές.

Carcass: Επανακυκλοφορούν σε βινύλιο από την Earache υπό τους τίτλους "Symphonies Of Sickness MMXX", "Reek Of Putrefaction MMXX" και "Swansong MMXX" το πρώτο, δεύτερο και τέταρτο αντίστοιχα άλμπουμ των Βρετανών.

Cobra Kai: Διαθέσιμη από σήμερα είναι η τρίτη σεζόν την δημοφιλούς σειράς του Netflix, με το trailer να μας υπόσχεται συναυλία του θρυλικού frontman των Twisted Sister, Dee Snider.

Nέα άλμπουμ κυκλοφορούν ακόμη:
• οι Σουηδοί black metallers Malakhim ("Theion")
• οι Τεξανοί death metallers Frozen Soul ("Crypt Of Ice")
• οι melodic death/doom metallers Mother Of Graves ("In Somber Dreams" EP)
• ο νεαρός αστέρας της  country Morgan Wallen ("Dangerous: The Double Album")
• ο Βρετανός indie/folk rocker Passenger ("Songs For The Drunk And Broken Hearted")

  • SHARE
  • TWEET