Οι νέες κυκλοφορίες της 6ης Αυγούστου 2021

Αναμενόμενα μειωμένη κινητικότητα στο ξεκίνημα του καθιερωμένου μήνα διακοπών

06/08/2021 @ 08:00

Lingua Ignota - "Sinners Get Ready"
Η 35χρονη Αμερικανίδα κυκλοφορεί τον διάδοχο του εξαιρετικού προ διετίας "Caligula", ενώ τον Φεβρουάριο είχε προηγηθεί το EP "Agnus Dei".

Serj Tankian - "Cinematique"
Ο frontman των System Of A Down διαθέτει μία συλλογή κλασικής μουσικής η οποία περιλαμβάνει το άλμπουμ "Illuminate" που θα κινείται σε πιο παραδοσιακό κλασικό ύφος, καθώς και το συγκριτικά πιο μοντέρνο "Violent Violins".

George Harrison - "All Things Must Pass" (Reissue)
Επανακυκλοφορεί ο κλασικός προσωπικός δίσκος του θρυλικού κιθαρίστα των Beatles με πλούσιο επιπλέον υλικό, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο συμπληρώθηκε μισός αιώνας από την πρώτη του έκδοση.

Ty Segall - "Harmonizer"
Πριν δύο μέρες κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά το νέο προσωπικό άλμπουμ του Αμερικανού πολυοργανίστα και τραγουδοποιού, σε συνεργασία με την σύζυγό του Denée Segall και μέλη των The Freedom Band.

Night Ranger - "ATBPO"
Δέκατο τρίτο άλμπουμ για το ιδιαίτερα επιτυχημένο κατά την δεκαετία του '80 hard rock σχήμα, με πρώτο single και video clip το "Breakout".

Colin Hay - "I Just Don’t Know What to Do With Myself"
O frontman των Men At Work και τακτικό μέλος των Ringo Starr's All-Starr Band διασκευάζει στην νέα του δουλειά τεράστια σχήματα του παρελθόντος όπως οι Beatles, Kinks, Faces και Blind Faith.

Trance - "Metal Forces"
Νέος δίσκος για τους βετεράνους Γερμανούς παλιάς σχολής heavy metallers, που διαθέτουν στις τάξεις τους τον τελευταίο ντράμερ των Manilla Road, Andreas "Neudi" Neuderth.

Esses - "Bloodletting For The Lonely"
Οι Καλιφορνέζοι κινούνται στον χώρο του deathrock/post-punk και απευθύνονται σε φίλους σχημάτων όπως οι Siouxsie And The Banshees, Xmal Deutschland, Bauhaus, The Phantom Limbs και Rubella Ballet.

Rivers Ablaze - “Devoid Dying Sun”
Δεύτερος δίσκος για το experimental extreme metal project του Μαγιάρου κιθαρίστα Márton Kertész (From The Sky, πρώην Special Providence).

Σήμερα 6 Αυγούστου και για μία ακόμη Παρασκευή, το Bandcamp διανέμει όλα τα κέρδη στους πληττόμενους από την πανδημία καλλιτέχνες, καθώς η πρωτοβουλία "Bandcamp Friday" επεκτείνεται τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.

  • SHARE
  • TWEET