Έφυγε από τη ζωή ο Jeremiah Green των Modest Mouse

O ντράμερ ήταν και συνιδρυτής του alt rock σχήματος στις αρχές της δεκαετίας του '90

02/01/2023 @ 13:08

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Modest Mouse ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο ντράμερ του σχήματος Jeremiah Green έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

Το συγκρότημα, πρόσφατα είχε ενημερώσει πως ο μουσικός και συνιδρυτής του σχήματος ακολουθούσε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Green δημιούργησε το alt rock σχήμα με τον frontman Isaac Brock και τον μπασίστα Eric Judy στις αρχές των '90s, με το ντεμπούτο του από το 1996, "This Is A Long Drive For Someone With Nothing To Think About" να θεωρείται σήμερα δίσκος σταθμός για το ιδίωμα.

Με το δεύτερο άλμπουμ τους, "The Lonesome Crowded West", οι Modest Mouse είδαν τη δημοτικότητά τους να αυξάνεται, ενώ το σχήμα έπειτα από κάποια χρόνια αδράνειας επέστρεψε το 2015 με το "Stranger To Ourselves", με πιο πρόσφατο το "The Golden Casket" του 2021.

Ο Green το 2003 είχε αποχωρήσει από τη μπάντα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 2003, κυκλοφορώντας ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο LP του με το σχήμα των Vells, ονόματι "Flight From Echo Falls", επιστρέφοντας λίγο καιρό αργότερα στους Modest Mouse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modest Mouse (@modestmouse)

  • SHARE
  • TWEET