Και η Fat Possum Records στην Ελλάδα από την Rockarolla

Στον κατάλογό της, τα "Thickfreakness" και "Rubber Factory" των Black Keys, αλλά και το "Ready To Die" των Iggy And The Stooges

13/03/2017 @ 12:18

Την διανομή του αξιόλογου καταλόγου της Fat Possum Records στην χώρα μας ανέλαβε πλέον η Rockarolla

Η Fat Possum Records είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική με την έδρα της στην πολιτεία του Mississippi που ιδρύθηκε το 1991 και εστίασε αρχικά την προσοχή της στο να καταγράψει δισκογραφικά άγνωστους μέχρι τότε μπλουζίστες της περιοχής του Δέλτα, με μότο την φράση "We're Trying Our Best" («Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»).

Πρόσφατα, στο roster της εταιρείας προστέθηκαν πολλά αξιόλογα indie rock ονόματα όπως οι Temples, οι Modest Mouse, ο Andrew Bird, οι Dinosaur Jr, οι Unknown Mortal Orchestra, οι Seratones και οι Hoops.

Στον κατάλογό της ανήκει το "Thickfreakness" (2003) αλλά και το "Rubber Factory" (2004), το δεύτερο και τρίτο στούντιο άλμπουμ των Black Keys. Το "Rubber Factory" έμελλε να είναι και η πρώτη δισκογραφική δουλειά του ντουέτου που κατάφερε να μπει στην λίστα του Billboard. Επίσης, με την σφραγίδα της Fat Possum κυκλοφόρησε το "Ready To Die" των Iggy And The Stooges το 2013, αλλά και ο τρίτος –και πλέον επιτυχημένος - δίσκος των Band Of Horses, "Infinite Arms", ο οποίος και προτάθηκε το 2010 για Grammy.

  • SHARE
  • TWEET