Μέλη των Metallica, Megadeth, Exodus και Y&T στο ντοκιμαντέρ "Bay Area Godfathers"

Η ιστορία της τοπικής hard rock και metal σκηνής του San Francisco από το '70 μέχρι το '90

24/09/2020 @ 15:43

Ένα ντοκιμαντέρ για την hard rock και metal σκηνή της San Francisco Bay Area πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου ως κομμάτι της σειράς "Inside Metal".

Το "Bay Area Godfathers" θα είναι το τέταρτο επεισόδιο της σειράς μετά τα "Pioneers Of L.A. Hard Rock & Metal", "L.A. Metal Scene Explodes" και "The Rise Of L.A. Thrash Metal" και θα αποτελείται από δυο μέρη. Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρώνεται στην εποχή '70s με αρχές '90s και θα περιέχει αποκλειστικές συνεντεύξεις, σπάνιο συναυλιακό υλικό και φωτογραφίες από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σκηνής, όπως οι Metallica, οι Megadeth, οι Exodus, οι Testament, οι Y&T και άλλοι.

bay-area-godfathers-documentary

Το Metal Hammer έγραψε για το "Bay Area Godfathers": «Είναι ένα συναρπαστικό μάθημα ιστορίας για το heavy metal και ένα γράμμα αγάπης στην τοπική σκηνή της οποίας η επίδραση αντηχεί ακόμα και σήμερα»

Ο καταξιωμένος παραγωγός Jonas Akerlund είπε: «Απαθανατίζει μια εποχή που εκτόξευσε το metal στο προσκήνιο και φέρνει στο κοινό αναμνήσεις. Αφού το είδα, ήθελα να μπω στην χρονομηχανή μου και να βιώσω αυτές τις μέρες για πρώτη φορά».

Δείτε το trailer του "Bay Area Godfathers" εδώ

  • SHARE
  • TWEET