Το τελευταίο show των Black Sabbath

Νέα προσθήκη στην The End Tour θα είναι και η ύστατη εμφάνισή τους επί αμερικανικού εδάφους

10/06/2016 @ 12:19

Περίπου πενήντα χρόνια μετά την δημιουργία τους στο Birmingham και πέντε χρόνια μετά την ημέρα που οι θρυλικοί Black Sabbath ανακοίνωσαν την επανένωσή τους, η ιστορική μπάντα θα παίζει στην τελευταία της συναυλία επί αμερικανικού εδάφους, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 12 Νοεμβρίου.

Αυτή η μόλις ανακοινωθείσα εμφάνιση είναι μία από τις τρεις που προσέθεσε το συγκρότημα στο ύστατο, βορειοαμερικανικό σκέλος της φετινής τεράστιας παγκόσμιας περιοδείας του, "The End Tour". Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι τελευταίες επί σκηνής εμφανίσεις των Sabbath θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί απ' όπου και ξεκίνησαν όλα, όμως οι πατέρες του σκληρού ήχου δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να αποκαλύψουν τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με την κατάληξη της τουρνέ.

Ποιο μέλλει να είναι το τελευταίο show των Black Sabbath;

Φυλλάδια που μοιράζονται στο Download Festival του Donington Park, προαναγγέλλουν δύο βραδιές στην γενέτειρά τους τον Φεβρουάριο του 2017, όπου και πιθανότατα θα ανάψουν τα φώτα της σκηνής για τελευταία φορά. Δείτε τα παρακάτω.

Οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και συμμετέχουν στα εδώ φεστιβάλ, πριν επιστρέψουν στην Αμερική τον Αύγουστο.

  • SHARE
  • TWEET