Πρωταγωνιστής του Cobra Kai σε progressive death metal μπάντα

Ο Robby Keene της επιτυχημένης σειράς μιλάει για την αγάπη του για το metal

09/03/2021 @ 11:50

Ο ηθοποιός Tanner Buchanan, ο οποίος υποδύεται τον Robby Keene, γιο του Johnny Lawrence στην επιτυχημένη σειρά Cobra Kai του Netflix, προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με το μουσικό του παρελθόν.

Μιλώντας στο περιοδικό At Large, ο Buchanan δήλωσε πως υπήρξε μέλος της progressive death metal μπάντας Acidosis. Το όνομα τους προέκυψε από μια πάθηση κατά την οποία εμφανίζεται μεγάλη συγκέντρωση οξέων στα σωματικά υγρά.

«Ένας φίλος στο συγκρότημα είπε πως βρήκε ένα καλό όνομα: Acidosis. Οπότε ονομαστήκαμε έτσι. Παίζαμε πολλές διασκευές Gojira και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί το Cobra Kai ανήρτησε τις playlist των show στο Instagram. Η αγαπημένη μου μπάντα είναι οι Pantera. Αλλά η επόμενη είναι οι Gojira, μια γαλλική prog metal μπάντα. Φρίκαρα όταν έμαθα πως με ακολουθούν στο Instagram» είπε ο Buchanan.

«Θέλω να γίνω ο καλύτερος φίλος του Dave Grohl επειδή είναι ένας απίστευτος τύπος. Το ίδιο με τον Corey Taylor των Slipknot. Είναι ένας ακόμα τύπος που θα ενθουσιαζόμουν αν γνώριζα» συνέχισε.

Ο 22χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη του για το metal, αναφέροντας τους Mastodon, Dillinger Escape Plan, Bloodbath και Opeth ως αγαπημένες μπάντες.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Buchanan, το Cobra Kai, ολοκλήρωσε τον τρίτο της κύκλο και ανανεώθηκε για τέταρτο, ο οποίος αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2022.

  • SHARE
  • TWEET