Οι Flotsam And Jetsam ανακοινώνουν το "Blood In The Water"

Θα είναι ο πρώτος τους με τον νέο μπασίστα

06/04/2021 @ 16:24

Η αμερικανική speed/thrash metal μπάντα Flotsam And Jetsam, ανακοίνωσε την άφιξη του 14ου στούντιο δίσκου της με τίτλο "Blood In The Water" για τις 4 Ιουνίου.

Το νέο άλμπουμ των Flotsam And Jetsam, το οποίο έρχεται να διαδεχθεί το "The End Of Chaos", είναι «ένα ολοκληρωμένο μουσικό μακελειό με μια συντριπτική, κυλιόμενη και βίαιη επίθεση που θα σε κατατροπώσει. Η νέα μουσική περιλαμβάνει ποιοτικό, γρήγορο και σκληρό metal για τους νέους αλλά και old-school thrashers» και θα είναι το πρώτο με τον μπασίστα Bill Bodily (Contrarian, ex-Inhumatus, ex-Toxik), ο οποίος εισήλθε στην μπάντα τον περασμένο Νοέμβριο στην θέση του Michael Spencer.

«Ένα νέο κεφάλαιο για τους Flotsam And Jetsam ξεκινάει. Ο Billy Bodily ενσαρκώνει μια νέα εστίαση και πείνα μέσα στους Flotsam And Jetsam και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να τον έχουμε σαν μέλος της οικογένειας Flotzilla. Δεν είναι μόνο ένας έξυπνος μουσικός που έχει καθιερωθεί στη thrash και death σκηνή, αλλά ένας υπέροχος άνθρωπος, κάτι το οποίο έκανε την απόφαση να μπει στην μπάντα κάτι το πολύ φυσιολογικό. Ο Bill φέρνει μια απίστευτη εργασιακή ηθική και μια άσβεστη επιθυμία να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσσει την μουσική φωνή του. Γνωρίζει πως το μουσικό ταλέντο από μόνο του δεν είναι αρκετό, και πως η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η αίσθηση του χιούμορ βοηθάνε στο να διατηρήσει κανείς μια πετυχημένη μουσική καριέρα. Τον καλωσορίζουμε με ανοιχτή αγκαλιά!» δήλωσε το συγκρότημα για την μονιμοποίηση του Bodily στο σχήμα.

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

flotsam-and-jetsam-blood-in-the-water-album-cover
1.Blood in the Water (4:17)
2.Burn the Sky (4:26)
3.Brace for Impact (4:33)
4.A Place to Die (3:22)
5.Walls (4:41)
6.Cry for the Dead (4:36)
7.Wicked Hour (4:56)
8.Too Many Lives (4:49)
9.Dragon (4:27)
10.Re-aggression (4:10)
11.Undone (3:19)
12.Seven Seconds ‘Til The End Of The World (4:53)

  • SHARE
  • TWEET