Έφυγε από την ζωή η Christine McVie των Fleetwood Mac

«Ήταν η καλύτερη μουσικός που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στην μπάντα του»

01/12/2022 @ 14:01

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της, η Christine McVie, θρυλική τραγουδίστρια και κημπορντίστρια των Fleetwood Mac, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

H McVie απεβίωσε ειρηνικά στις 30 Νοεμβρίου σε νοσοκομείο έπειτα από σύντομη μάχη με μια ασθένεια, όπως ανέφερε η σχετική ανάρτησή, με το οικογενειακό της περιβάλλον να ζητά από το κοινό σεβασμό στην ιδιωτικότητά του αυτές τις ώρες.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, το εμβληματικό συγκρότημα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη λύπη μας στην είδηση του χαμού της Christine McVie. Ήταν ειλικρινά μοναδική, ξεχωριστή, ανυπολόγιστα ταλαντούχα. Ήταν η καλύτερη μουσικός που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στην μπάντα του και η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να έχει στη ζωή του. Είμαστε τόσο τυχεροί που μοιραστήκαμε μια ζωή με αυτή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η McVie, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Birmingham, εντάχθηκε στο βραχύβιο σχήμα των Sounds Of Blue, που μετεξελίχθηκε στους Chicken Shack.

Έπειτα από την αποχώρησή της από το σχήμα, κυκλοφόρησε το προσωπικό της ντεμπούτο το 1970, "Christine Perfect",  ενώ εμφανίστηκε πρώτη φορά σε άλμπουμ των Fleetwood Mac το 1971 στο "Future Games".

Η τελευταία της συνεισφορά στους Fleetwood Mac ήταν στο "Time" του 1995, ενώ συμμετείχε στην επανένωση του σχήματος το 2014. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevie Nicks (@stevienicks)

  • SHARE
  • TWEET