Οι Crosses του Chino Moreno επιστρέφουν με νέο single έπειτα από έξι χρόνια

Ο τραγουδιστής των Deftones αποκάλυψε πρόσφατα πως δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό

28/12/2020 @ 13:25

Οι ††† (Crosses), το side-project του τραγουδιστή των Deftones, Chino Moreno, επέστρεψαν με ένα νέο τραγούδι έπειτα από έξι χρόνια απραξίας.

Πρόκειται για μια διασκευή στο "The Beggining Of The End" του electropop σχήματος των Cause & Effect την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το κομμάτι αυτό, σηματοδοτεί το πρώτο δείγμα γραφής των Crosses έπειτα από το ομότιτλο ντεμπούτο τους που κυκλοφόρησε το 2014.

Στην αρχική εκδοχή της μπάντας συμμετείχαν οι Moreno, Shaun Lopez (κιθάρες) και Chuck Doom (μπάσο), αλλά η επίσημη ανακοίνωση που συνόδευσε την διασκευή κάνει λόγο μόνο για τους δύο πρώτους.

Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έναν νέο δίσκο, ο Moreno είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή του πως το εν λόγω σχήμα δουλεύει πάνω σε νέο υλικό.

Το "The Beggining Of The End" αρχικά είχε εμφανιστεί στο ομότιτλο ντεμπούτο των Cause & Effect που είχε κυκλοφορήσει το 1990, με την εκτέλεση των Crosses να μένει πιστή στο πρωτότυπο.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος οι Deftones επέστρεψαν δισκογραφικά με το εξαιρετικό "Ohms" το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του site.

  • SHARE
  • TWEET