Bob Daisley για Ozzy: «Πώς τολμά να λέει ότι έγραψε το "Suicide Solution";»

«Εγώ το έγραψα και αφορούσε τον ίδιο»

09/03/2018 @ 12:04

Ο μπασίστας Bob Daisley, αντέδρασε στις δηλώσεις του Ozzy Osbourne σχετικά με το τραγούδι "Suicide Solution", το οποίο γράφτηκε αφότου ο Ozzy έφυγε από τους Black Sabbath το 1978. Ο Ozzy είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι το τραγούδι το έγραψε για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή των AC/DC, Bon Scott.

O Bob Daisley σε συνέντευξη του ανέφερε ότι αυτός έγραψε το κομμάτι με αφορμή την ζωή που έκανε εκείνη την περίοδο ο Οzzy.

«Ο Ozzy ονειρεύεται ότι το έγραψε. Τους στίχους τους έγραψα εγώ πριν το θάνατο του Bon Scott.

Εγώ βρήκα τον τίτλο και αφορούσε τον Ozzy. Το εμπνεύστηκα από τη ζωή του, από το πόσο πολύ έπινε. Ήταν συνέχεια μεθυσμένος και δεν ήταν λίγες η φορές που έπεφτε σε λήθη από το πολύ ποτό. Του είχα μιλήσει για αυτή την κατάσταση. Έπινε κάθε μέρα.

Ψάχναμε να βρούμε ντράμερ και φοβόμουν ότι θα έφευγε εξαιτίας του Ozzy. Ήμασταν άγνωστοι ως συγκρότημα εκείνη την εποχή και ο Ozzy δεν είχε και την καλύτερη φήμη, αφού τον έδιωξαν από τους Black Sabbath επειδή ήταν ανεύθυνος ως επαγγελματίας.

Το "Suicide Solution" είναι δικό μου. Το έγραψα ως προειδοποίηση για αυτούς που πίνουν τόσο πολύ που θα καταλήξουν σύντομα στον τάφο.

Πώς έχει το θράσος να λέει ότι το έγραψε για τον Bon Scott ενώ δεν έγραψε ούτε μία λέξη;»

Ο Daisley μίλησε και για την αγωγή που είχε κατατεθεί το 1986 κατά του Ozzy από τους γονείς του John McCollum, ενός έφηβου που έπασχε από κατάθλιψη και φέρεται ότι αυτοκτόνησε αφότου άκουσε το "Suicide Solution".

«Η αγωγή κατατέθηκε επειδή αυτός ο νεαρός είχε στο δωμάτιο του όταν αυτοκτόνησε το βινύλιο μας και έπαιζε η μεριά που ήταν αυτό το κομμάτι. Αλλά ξαναλέω, δεν ήταν κομμάτι που συμβούλευε τον κόσμο να αυτοκτονήσει, γράφτηκε για να αποτρέψει άτομα από την αυτοκτονία εξαιτίας του πολύ ποτού.

Θυμάμαι ότι μιλούσα συνέχεια με τους δικηγόρους μας. Εννοείται ότι αν δεν είχα γράψει τους στίχους, δεν θα ερχόντουσαν σε εμένα για εξηγήσεις.»

  • SHARE
  • TWEET