Θριαμβευτικά ολοκληρώνεται η πρώτη χρονιά κυκλοφορίας της μπύρας «Trooper»

Πούλησε ενάμισι εκατομμύριο pints τους δύο τελευταίους μήνες

12/05/2014 @ 12:39
Θριαμβευτικό είναι όπως φαίνεται το κλείσιμο της πρώτης χρονιάς κυκλοφορίας για την μπύρα των Iron Maiden και της ζυθοποιείας Robinsons Brewery με την επωνυμία «Trooper», καθώς ξεπεράστηκε ήδη το όριο των πέντε εκατομμύρια pints.

Το προϊόν βγήκε στην αγορά τον Μάιο του 2013, και με βάση τα στοιχεία που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στις αρχές Μαρτίου, η διάθεση συνεχίζεται τουλάχιστον με αμείωτο ρθυμό, καθώς τους δύο τελευταίους μήνες πουλήθηκαν επιπλέον ενάμισι εκατομμύριο pints.

Οι μισές από τις πωλήσεις της βρετανικής φυσικά προελεύσεως μπύρας «Trooper» αφορούν την αγορά εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, με την διανομή να γίνεται πλέον σε 40 χώρες σε όλον τον κόσμο. Εντυπωσιακό είναι ακόμη το γεγονός ότι η παγκόσμια ζήτηση για το προϊόν αυξάνεται, παρά την σημαντική πτώση στη ζήτηση για βρετανικές μπύρες.

Ο διευθυντής της Robinsons Brewery, David Bremner αναφέρει μεταξύ άλλων πως ότι η επιτυχία της «Trooper» οφείλεται στον μοναδικό χαρακτήρα και την προσωπικότητα που ελκύει τους οπαδούς, ενώ σημειώνει πως δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς, αλλά ταυτόχρονα σε πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν παραδοσιακή βρετανική μπύρα πιθανότατα για πρώτη φορά.
  • SHARE
  • TWEET