H ιστορία των Mayhem στο Χόλιγουντ

Η τραγωδία της black metal μπάντας θα γίνει ταινία από τον Jonas Akerlund

05/05/2015 @ 09:27
Bασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του 1998, το "Lords of Chaos" είναι η νέα ταινία με την οποία το Χόλιγουντ θα… συστήσει τον τρόμο και τη φρίκη πίσω από τους Mayhem.

Ο Σουηδός σκηνοθέτης Jonas Akerlund, μπασίστας στα νιάτα του στους Bathory, έγινε γνωστός από το κλασικό video "Smack My Bitch Up" των Prodigy και στη συνέχεια έγινε περιζήτητος με video των U2, Madonna, Metallica, Smashing Pumpkins, Rammstein. Έχει γυρίσει τρεις μέτριες ταινίες και πλέον αναλαμβάνει να δημιουργήσει εκ νέου την ιστορία που συντάραξε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 τη Νορβηγία αλλά και τη metal σκηνή. Και συνεχίζει να αποσχολεί μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της, η ταινία ξεκινά με τον 17χρονο Euronymous, που επαναστατεί κόντρα σε κάθε σύμβαση και έχει στόχο να δημιουργήσει «αληθινό νορβηγικό Black Metal» αλλά όταν οι Mayhem γίνονται γνωστοί, η πραγματικότητα «θολώνει» με τη βία και τους φόνους να σοκάρουν τη χώρα.

Τους δύο βασικούς ρόλους, αναλαμβάνουν οι Rory Culkin ("Scream 4 ", "Signs") και ο Caleb Landry Jones ("X-Men: First Class") και είναι ξεκάθαρο, βλέποντάς τους, πως ο Rory θα υποδυθεί τον Varg Vikernes και ο Caleb τον Euronymous.

Ο μπασίστας της μπάντας Necrobutcher, από την πλευρά του, μιλώντας στο Rollingstone.com. έχει άλλη γνώμη. «Το βιβλίο "Lords of Chaos" είναι ένα μάτσο χάλια. Θα προσπαθήσω να σταματήσω την ταινία με κάθε τρόπο. Πες στους Σουηδούς (εννοεί τον Akerlund) και στο Χόλιγουντ, να πάνε να γαμ..ούν»!

lordsofchaos-Cast
  • SHARE
  • TWEET