«Δώρο» Dave Grohl σε ετοιμοθάνατο οπαδό

Ο 56χρονος Αυστραλός θα δει την αγαπημένη του μπάντα στο Λος Άντζελες

27/03/2015 @ 10:34
Ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, είναι γνωστός ως ένα «από τα καλύτερα παιδιά του rock» και τώρα πραγματοποιεί την ευχή ενός οπαδού του.

Ο 56χρονος Αυστραλός Ken Powell, διαγνώστηκε με καρκίνο πριν 14 χρόνια και το 2009 οι γιατροί του είπαν πως είναι στο τελικό στάδιο. Παρά τις συνεχείς εγχειρήσεις και εναλλακτικές θεραπείες, δεν τα κατάφερε και πλέον έφτιαξε τη δική του bucket list ή στα ελληνικά "λίστα επιθυμιών" με κορυφαία όλων να δει τους Foo Fighters και να γνωρίσει τον frontman τους.

Ο οπαδός ήταν αρχικά άτυχος, καθώς όταν βρέθηκαν οι Foo’s στην Αυστραλία, ακύρωσαν τα meet n’ greet λόγω τροφικής δηλητηρίασης. Ο αδελφός του Powell βρήκε σε αεροπορική πτήση τoν Dave Grohl και αφού του εξήγησε την κατάσταση, εκείνος ανέλαβε… δράση! Toυ έστειλε χαιρετισμούς, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, αναμνηστικά, αυτόγραφα και VIP εισιτήρια για συναυλία των Foo Fighters στο Λος Αντζελες.

Η κόρη του έφτιαξε αυτή τη σελίδα για να στηρίξει οικονομικά το ταξίδι –ήδη έχουν μαζευτεί 21.000 δολάρια- και να βοηθήσει ιατρικά κέντρα έρευνας στην Αυστραλία.
  • SHARE
  • TWEET