Διαγωνισμός Iron Maiden: Κερδίστε την ελληνική special edition του "The Final Frontier"

10/09/2010 @ 13:50
Τριανταπέντε χρόνια, εκατομμύρια φίλοι, δεκαπέντε δισκογραφικές δουλειές. Οι Iron Maiden είναι εδώ και μετά από μια στάση στο διάστημα φέρνουν το "The Final Frontier".

Εκτός των διαφόρων εκδόσεων που υπάρχουν ήδη (απλό cd, Special Mission Edition cd, Limited Edition διπλό picture disc βινύλιο), κυκλοφορεί μόνο για την Ελλάδα μια ειδική περιορισμένη έκδοση, την οποία έχει επιμεληθεί το ίδιο το συγκρότημα και περιλαμβάνει έγχρωμο βιβλίο 32 σελίδων, προσαρμοσμένο σύμφωνα με το original booklet του cd.

Το Rocking.gr, σε συνεργασία με την EMI, δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία ειδική ελληνική έκδοση του "The Final Frontier", απαντώντας στην παρακάτω απλή ερώτηση: Ποια χρονιά αποχώρησε από τους Iron Maiden ο Adrian Smith για να επιστρέψει μαζί με τον Bruce Dickinson το 1999;

Στείλτε την απάντηση σας, μαζί με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση), στο contest@rocking.gr, μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με την υπόδειξη "Iron Maiden".

Καλή τύχη!

Iron Maiden - The Final Frontier (review)
  • SHARE
  • TWEET