Aποκλειστικό: Οι Maybeshewill επιλέγουν τις κορυφαίες στιγμές τους

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν το ελληνικό κοινό οι Βρετανοί post-rockers διαλέγουν πέντε αξέχαστα live

23/02/2016 @ 14:02

Οι Maybeshewill περιοδεύουν για τελευταία φορά, καθώς αποφάσισαν να θέσουν τέλος στην δεκαετή κοινή τους πορεία.

Η Βρετανική μπάντα του post-rock επιστρέφει στην Αθήνα για ένα τελευταίο live την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο Fuzz, στην πρώτη συναυλία της περιοδείας η οποία θα τερματιστεί στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο, εμφάνιση που είναι ήδη sold out.

Λίγες μέρες πριν, τους ζητήσαμε να επιλέξουν τις στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες στα δέκα χρόνιας καριέρας. Ιδού τι μας είπαν:

► Η πρώτη επίσκεψη στην Ιαπωνία. Για κάποιους από εμάς ήταν η πρώτη μας φορά σε αεροπλάνο και η πρώτη εκτός Ευρώπης. Ξεκινήσαμε να βλέπουμε τον κόσμο μαζί με την μπάντα και ήταν η αρχή μιας καταπληκτικής εμπειρίας.

2000 Trees festival. Δεν μπορώ να θυμηθούμε ποια ήταν η χρονιά, αλλά το κοινό ήταν απίστευτο. Μας αρέσει πραγματικά αυτό το φεστιβάλ.

► Η παγκόσμια περιοδεία μας "The Fair Youth". Τέσσερις μήνες στο δρόμο σε τρεις ηπείρους, αρχής γενομένης από το Κίεβο, φτάσαμε στην Αυστραλία και ξανά Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν αμείλικτη και σκληρή δοκιμασία με κάθε τρόπο που μπορείς να φανταστείς και τελικά... απίστευτη!

Το Dunk Festival. Παίξαμε σε αυτό μερικές φορές, αλλά η πρώτη φορά μας ήταν και η πρώτη μας εμπειρία με συναυλίες. Ξέρουν πραγματικά πώς να φροντίζουν μπάντες σε αυτό το φεστιβάλ!

Να παίζουμε στη Νέα Υόρκη. Ήταν τρομερά.  Η τέταρτη ήπειρος την οποία επισκεφτήκαμε ως Maybeshewill και η τελευταία στη σειρά.

Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης των Maybeshewill είναι εδώ.

  • SHARE
  • TWEET